sebastian ghitaA trecut usor neobservata stirea ca mogulul Ghita va vinde o parte a RTV catre orice grup strain de presa care ii va plati 10 milioane de euro pentru 25% din actiuni. Dincolo de afacerea lui Ghita, trebuie subliniat faptul ca Ponta va ramine fara sprijinul RTV exact cind visa sa ajunga prezidente.

Adaugind si faptul ca Vicepresedintele USA, Biden, l-a rugat pe Ponta sa nu candideze la Presedintie, e destul de clar ca Ponta lupta sa-si mentina macar scaunul de premier. Din fericire pentru noi, Ponta va pierde si acest post si va ajunge la bara, dar nu ca procuror ci ca inculpat.

E bine!

Radu Moraru

3 COMENTARII

  1. Sa fim sobri !
    guitza va face aceeasi politica murdara, precum moaca sa !
    Mi se pare doar mie, sau e cam …colorat din nascare, „baeatu'” asta „dashtept” ?!?

  2. ….evident ca ponta v-a ajunge la bara sa dea socoteala la cat rau a facut tarii si a celor care se cheama locuitorii ei!…chiar nu trebuie sa ai minte multa si privire ingusta ca sa nu observi acest lucru !…in primul rand amestec in justitie ,apararea hotilor si penalilor din partid la buna vedere ,a taxelor pe care spinarea romanilor nu o mai suporta ,ca sa nu mai spun guvernarea televizata ,plimbari pe banii nostrii ,minciuna ,plagiatul ,trafic de influenta din sediul guvernului ,ETC…..si cate altele nestiute si nevazute de noi! ….asteptam cu nerabdare putina ordine si respect fata de aceasta natie rau incercata si care a ajuns la disperare !……aveti putina mila dragi politicieni,prostimea v-a cocotat in functii pe care nu le meritati !…..ganditi-va si meditati !

  3. Din pacate ramane tot majoritar si i se va permite sa-si duca politica murdara in continuare.

Comentariile sunt închise.