elena-udrea-aroganta-ghimpeleConform site-ului Stiripesurse.ro, Elena Udrea i-ar fi transmis lui Mihai Razvan Ungureanu, pe vremea cand acesta conducea Guvernul, ca va “pica”si el in Parlament daca il va schimba pe Sorin Blejnar de la conducerea Agentiei Nationale de Administratie Fiscala. Aceasta dezvaluire a fost facuta de premierul Ponta la un post de televiziune.

”Evaziunea fiscala condusa de Blejnar si de Udrea era politica de stat. Udrea era protectoarea numarul 1. O sa va spun odata ca lui Mihai Razvan Ungureanu i s-a spus de catre Udrea: Il schimbi pe Blejnar, o sa pici si tu ! (…) Nu stiu daca o sa aiba curaj Ungureanu sa recunoasca”, a spus Ponta.

Intrebat daca asta inseamna ca l-a schimbat pe Ungureanu cu sprijinul Elenei Udrea, Ponta a raspuns ca nu a fost constient de acest lucru. El a mai sustinut ca prima decizie pe care a semnat-o Emil Boc in calitate de prim-ministru a fost pentru numirea lui Bejnar la ANAF.

1 COMENTARIU

  1. …adica RMU a stat bot in bot cu pontalau si i-a facut acesta marturisire ?…sa recunoasca MRU sau sa infirme stirea !…daca-i adevarata aceasta bomba lansata de neispravitul PM ce mai cauta udrea in peisajul prezidentilor ?…clar suntem un popor blestemat sa ne conduca numai cizmari sau hoti cu diplome si mastere !

Comentariile sunt închise.