Catalin TolontanJurnalistul Catalin Tolontan a reactionat pe blogul personal la amenintarea fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea.

Reacția Elenei Udrea azi dimineață, la B1TV: ”Resping categoric orice acuzație de corupție în activitatea mea și a angajaților Ministerului Dezvoltării în Gala Bute”. Spune că mă pot aștepta ”inclusiv să-l dau în judecată”. E dreptul ei.

Nu știu însă ce înseamnă ”inclusiv”. Adică la ce mă mai pot aștepta? Oricum e un pas înainte. În 2009, nervoasă că tocmai se vota ridicarea imunității colegei ei Monica Iacob Ridzi, Elena Udrea mă amenința pe holurile Parlamentului că va avea ea grijă să afle lucruri despre mine și despre familia mea. ”Eu nu sînt Ridzi, să știți, mi-a zis ea, și voi avea grijă”. Așa a ajuns Elena Udrea în raportul Departamentului de Stat al SUA ca ministru care amenință jurnaliști. Să mă dea în judecată e un progres democratic

Despre ce s-a întîmplat după amenințarea Elenei Udrea de atunci vom mai vorbi cînd va fi cazul. Doar nu e nimeni naiv să creadă că ordinile de urmărire care sînt transmise în sistem nu lasă urme!