Mihai Gruia SanduMihai Gruia Sandu vorbeste despre obligatia de cetatean in momente de agresiune, precum cele prin care trece Romania in aceste clipe, despre datoria morala fata de copiii si nepotii nostri.

„6 aprilie 2014 – mobilizare generala impotriva exploatarii gazelor de sist si a fracturarii hidraulice, pentru un viitor curat si pentru o Romanie trezita” se arata in descrierea videoclipului.

In peste 60 de orase din lume plus diaspora, romanii vor iesi in strada sa protesteze impotriva explorarii si exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice. In Bucuresti, locul de intalnire este Piata Universitatii, la statui, ora 15:00.

„Lupta împotriva fracturării hidraulice a intrat într-o nouă etapă. La Pungești se pregatește primul foraj, iar alte și alte perimetre au fost concesionate pentru explorare-dezvoltare-exploatare a gazelor de șist. Metoda fracturării începe să fie implementată pe ascuns și la exploatările clasice de petrol și gaze pentru creșterea productivității, fără niciun fel de studiu de impact asupra sănătății și mediului. Nebunia exporărilor și exploatărilor resurselor aduce Romania în pericol de otrăvire. Clasa politică a cedat intereselor ilegitime și folosește instituțiile statului ca să apere ilegalitățile și abuzurile. Cetățenii sunt abandonți în fața valului de companii care vor să exploateze bogățiile subsolului în cel mai iresponsabil mod. Turismul și agricultura vor fi distruse prin otrăvirea apei, pamântului și aerului. Agricultorii vor fi primii afectați, apoi micii întreprinzatori și încet, încet întreaga țară” se arata pe pagina oficiala a evenimentului.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.