Intr-o postare pe blogul personal, jurnalista Sorina Matei publica mai multe capturi de la un meci de baschet al echipei Asesoft Ploiesti la care Premierul Victor Ponta a participat impreuna cu mai multi apropiati. In imagini Victor Ponta apare impreuna cu Sebastian Ghita, Alexandru Iacobescu – derectorul general al RTV, fratele acestuia, Vlad Dumitru Iacobescu – cunoscut om de afaceri din Ploiesti si primarul PSD din acelasi municipiu Iulian Badescu.

Potrivit declaratiei de avere, Sebastian Ghita, prietenul lui Victor Ponta, l-a creditat pe seful de la RTV cu un imprumut de nu mai putin de 90 de milioane de euro, fara garantii.

1 GHITA- PONTA- IACOBESCU- BADESCU 4

2 PONTA-GHITA-IACOBESCU- IACOBESCU 2

3 POZA 1

4 GHITA- PONTA- IACOBESCU- BADESCU 3

5 POZA BUNA

6 GHITA- PONTA- IACOBESCU- BADESCU 2

7 PONTA IACOBESCU

8 POZA 3

9 POZA 4

10 POZA 6

11 POZA 5

12 POZA 8

13 POZA 7

14 PONTA PLECARE MECI ASESOFT

15 IACOBESCU POZA PONTA

Legendă:
– În pulover albastru, Victor Ponta- premier al României, președinte al PSD.
– Lângă el, în cămașă albă, cel care în final îi face și fotografii- Alexandru Iacobescu- director general RTV, „omul cu banii” căruia deputatul Sebastian Ghiță i-a împrumutat, în nume personal, potrivit declarației de avere, 90,3 milioane de euro, fără să știe să explice de ce. Prietenul foarte bun al premierului Victor Ponta.
– Mai jos cu un rând de scaune, tot în cămașă albă, Sebastian Ghiță- deputatul PSD, „oligarhul”, al doilea bun prieten al lui Victor Ponta.
– Mai sus cu un rând de scaune, în pulover galben, Vlad Dumitru Iacobescu- fratele lui Alexandru Iacobescu, unul dintre „oamenii cu firmele”, zis „Picolo”.
– În tricou gri, la două scaune de Sebastian Ghiță, stă primarul PSD al Ploieștiului, Iulian Bădescu.
– Undeva, mai sus, încercuit mic- ofițerul SPP al lui Ponta. Acolo are voie să stea. Departe de grup.

Locație: Ploiești
Eveniment: Un banal meci al Asesoft, unde manager general este tot Alexandru Iacobescu.
Data: 21 Februarie 2014.

2 COMENTARII

  1. imi aduce aminte de poza din spatele liderilor sovietici de la jocurile soci cu care sa facut de ras =)))

  2. ei ca sa il vada mai multa lume ce zice ca isi face imagine de sportiv alegeri deparca lumea nu stie ce poama acra e ponta acum o sa incerce cu pensiile la batranei !

Comentariile sunt închise.