vlasovMihail Vlasov, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, care a fost retinut de procurorii DNA, ii promitea afaceristului ca va interveni pe langa arbitrii Curtii de Arbitraj International in schimnbul sumei de 1.000.000 de euro.

Conform listei „de arbitri interni si internationali” a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov este „Autoritatea de Nominare” a acestor arbitri. Alege, adica, cine sa figureze pe aceasta lista. Presedintele Curtii de Arbitraj International este Bogdan Olteanu, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Ca arbitri, pe lista CAI, mai sint senatorii Ioan Chelaru (PSD) si Tudor Chiuariu (PNL), dar si deputatul PSD Florin Iordache. De asemenea, unul din arbitrii Curtii de Arbitraj International a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei este Constantin Adrian Balaban-Grajdan, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

Jurnalistul Catalin Prisacariu a publicat pe blogul sau mai multe foto-documente din care reies salariile primate de acestia din activitatea de la CAI

2 3 1

1 COMENTARIU

  1. …ce increngaturi dubioase ,cum drak creste ponta in sondaje ?…..se vede de la o posta ca cei ce fac aceste sondaje sunt lingaii puterii ….ce rusine si unde mai pui ca noi ii platim!

Comentariile sunt închise.