foto bijuterii MICRI GOLDLuni 24 februarie, de sarbatoarea romaneasca a indragostitilor, Dragobete, Nasul TV si Micri Gold lanseaza concursul care te premiaza pentru ca stii sa iubesti. Trimite pana pe 20 martie, o scrisoare/declaratie de dragoste pe adresa [email protected], [email protected] sau in formularul de mai jos. Micri Gold va oferi premiu o bijuterie de aur adevarat celei mai frumoase scrisori de dragoste.

    Numele si prenumele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Numarul de telefon (obligatoriu)

    Mesaj

    Logo Micri Gold_2013

    2 COMENTARII

    1. Măi fraților, reluați și voi „din dragoste, bre”? Cui din redacție i-a fătat mintea pui de aur? „Concursul care te premiaza pentru ca stii sa iubesti”. Deh, io, din câte știu, iubești sau nu iubești. Cuvântul iubire și tot ceea ce implică el nu are nici în clin nici în mânecă cu vreo idee de concurs, el nu are egal, pentru că e Dumnezeu-Iubire. Michiduță gold „va oferi premiu o bijuterie de aur adevarat celei mai frumoase scrisori de dragoste.” Bine că e „aur adevărat”, pentru ăla/aia care ne arată cât iubește el/ ea… pentru gooold! Și cine hotărăște care e „câștigătorul” iubăreț de gold adevărat? Patapievici? Liiceanu? Tismăneanu? Că ăștia sunt meșteri în a iubi pe gold adevărat. Poate dați și o masă la golden sliț, ălui mai iubăreț român.
      Acuma, pe bune, care om sănătos și-ar expune inima pe tarabă, pentru un gram de aur?
      Altfel, de Dragobete, câte un trandafir tuturor doamnelor și domnișoarelor din România. Și, ca să nu discriminez, inimi iubitoare și minți ascuțite tuturor românilor, îndrăgostiți sau nu!

      • Foarte bine spus, Muad’dib!
        Sa nu deviem de la adevarata semnificatie a unui obicei stramosesc, sa nu-l convertim in Valentine!
        Iata cum se sarbatoreste Dragobetele:

        „Pe 24 februarie, in ziua cand Biserica Ortodoxa sarbatoreste Aflarea Capului Sfantului Ioan Botezatorul, spiritualitatea populara consemneaza ziua lui Dragobete, zeu al tineretii in Panteonul autohton, patron al dragostei si al bunei dispozitii.

        La noi, Dragobete era ziua cand fetele si baietii se imbracau in haine de sarbatoare si, daca timpul era frumos, porneau in grupuri prin lunci si paduri, cantand si cautand primele flori de primavara. Fetele strangeau in aceasta zi ghiocei, viorele si tamaioase, pe care le puneau la icoane, pentru a le pastra pana la Sanziene, cand le aruncau in apele curgatoare. Daca, intamplator, se nimerea sa gaseasca si fragi infloriti, florile acestora erau adunate in buchete ce se puneau, mai apoi, in lautoarea fetelor, in timp ce se rosteau cuvintele:

        “Floride fraga
        Din luna lui Faur
        La toata lumea sa fiu draga
        Uraciunile sa le desparti”.”

        Mai mult la: http://bindiribli.ro/2014/02/12/obiceiuri-de-dragobete-traditie-romaneasca-a-tinerilor-indragostiti/

    Comentariile sunt închise.