ianukovici klitschoUPDATE Hanna Herman, purtatorul de cuvant al lui Victor Ianukovici, a anuntat ca Presedintele nu accepta decizia Parlamentului de a-l inlatura de la putere, relateaza BBC.

Rada Suprema a votat sambata o rezolutie privind demiterea Presedintelui in exercitiu Victor Ianukovici. Parlamentul a mai decis organizarea de alegeri anticipate pe 25 mai 2014, informeaza Reuters.

Cu putin timp in urma, Victor Ianukovici anunta ca nu va demisiona din functia de presedinte si ca in Ucraina are loc o lovitura de stat. Ianukovici mai spunea ca o serie de decizii ale Parlamentului, adoptate sambata, sunt ilegitime

1 COMENTARIU

  1. Acum 2 ani !!! Justitia ucraineana a respins, vineri, apelul Iuliei Timosenko fata de sentinta de sapte ani de inchisoare, informeaza AFP.

    Curtea de Apel din Kiev a mentinut condamnarea decisa in octombrie de Tribunalul Pecerski, a declarat judecatoarea Olena Sitailo.

    Nici Iulia Timosenko, nici avocatii acesteia nu au fost prezenti in sala la anuntarea deciziei.

    Detinuta din august, Iulia Timosenko a fost condamnata pentru ca a incheiat, in perioada in care era prim-ministru, acorduri in domeniul gazelor cu Rusia, acorduri considerate dezavantajoase pentru Ucraina.

    Sursa: Pro TV

    http://stirileprotv.ro/stiri/international/iulia-timosenko-ramane-in-inchisoare-justitia-din-ucraina-i-a-respins-apelul.html

Comentariile sunt închise.