Premierul Victor Ponta nu a ratat ocazia de a posta pe Facebook fotografii de la festivitatile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

Comentariile atasate fotografiilor sunt demne de „epoca de aur”:

„Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana, au salutat din tribune delegatia Romaniei, care a avut-o in frunte pe schioara Eva Tofalvi, in cadrul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de Iarna de la Soci”

ponta soci„Premierul Victor Ponta, alaturi de lideri importanti de stat si de guvern, la dineul oficial organizat cu ocazia deschiderii Olimpiadei de Iarna 2014 de la Soci”

ponta ianukoviciTotusi, in fotografia care imortalizeaza „liderii politici importanti de stat si de guvern” il remarcam in prim plan pe Presedintele Ucrainei, Victor Ianukovici, care si-a aruncat tara in aer, la sfarsitul anului trecut, dupa ce a refuzat sa faca pasul spre Uniunea Europeana si a decis o apropiere de Moscova. Decizia lui Ianukovici a dus la violente proteste de strada si a creat o ingrijorare internationala in privinta unei posibile escaladari a situatiei de la Kiev.

In fotografie, alaturi de Ianukovici mai apar Kim Yong Nam, presedintele Marii Adunari Populare din Coreea de Nord si premierul bulgar, Plamen Oresharski.

Cei mai importanti lideri politici ai lumii au decis sa boicoteze festivitatile de la Soci, atragandu-i atentia lui Putin ca Federatia Rusa nu respecta drepturile omului.

Cititi si:

Boicot politic international la adresa lui Putin | Cei mai importanti lideri mondiali lipsesc de la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci. Ponta a confirmat participarea

3 COMENTARII

  1. Viktoras Plagiatorovici , de ce nu ne prezinti si poza in care ai pupat mana „tarului” ? Sau ai pupat altceva ?

  2. micul ponta se baga singur in seama si el ca de bagat nu il baga nimeni in seama sa dus mai mult sal vada babele cu 2 clase crezand ca isi face imagine

  3. A ratat din start marile lovituri la care visa. Nu a fost informat ca cei patru vestici si-au anuntat neparticiparea. Se pare ca si-a sifonat mai tare imaginea. Cea internationala. De la Micul Titulescu a ajuns Micul Putin.

Comentariile sunt închise.