ponta baschetbalistNimic nu-l scoate pe Victor Ponta din programul stabilit. Daca in seara accidentului aviatic in care au murit doi oameni a chefuit, conform programului, impreuna cu mai marii partidului, in prezenta presei acreditate la PSD, duminica – in plin cod rosu – Ponta juca baschet la Floreasca, asa cum obisnuieste la fiecare sfarsit de saptamana.

Mai mult decat atat, in loc sa raspunda intrebarilor legate de modul cum si-a petrecut seara de luni, 20 ianuarie, Premierul lanseaza un nou atac pe pagina sa de Facebook, avansand ideea ca este victima unor talibani care vor sa-l protejeze de la demitere pe seful STS, generalul Marcel Opris, care se face vinovat, in opinia lui, de consecintele acccidentului aviatic din Muntii Apuseni.

„Toate institutiile din subordinea Guvernului – mobilizate, la datorie, pentru ca vremea rea continua si azi. Multumim tuturor celor care ajuta in acest efort!

Pacat ca, in timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris in fruntea STS! De ieri dimineata acestia au o singura grija: sa umple media de manipulari si dezinformari, pentru ca lumea sa uite ca STS nu si-a facut treaba!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ce ticalos!

    Alo Lacustele Mondiale! Schimbati ticalosul ca va face praf programul neo-comunist khazar in toata Europa!

Comentariile sunt închise.