daciana pontaJurnalistul Catalin Prisacariu dezvaluie, intr-un articol postat pe blogul  sau, care a fost reactia lui Victor Ponta in seara de 20 ianuarie la aflarea vestii ca pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion au murit, dupa accidentul aviatic din muntii Apuseni. Catalin Prisacariu il citeaza pe unul dintre jurnalistii prezenti la  cheful la care Victor Ponta a participat alaturi de Daciana Sarbu, Liviu Dragnea, Corina Cretu, alti membri de partid, precum si de presa acreditata la PSD. Jurnalistul, a carui identitate nu este devoalata, a facut dezvaluirea pe pagina sa de Facebook.

Luni seară, pe 20 ianuarie, cînd cinci oameni agonizau în Apuseni, grav răniți, în zăpadă, iar alți doi deja muriseră după un accident aviatic, premierul Victor Ponta se întreținea vesel cu colegi de partid și cu cîțiva ziariști (povestea pe larg, aici). Nu e o figură de stil, Ponta chiar se simțea foarte bine cu el și cu cei din jur. Unul din jurnaliștii prezenți la acea întîlnire informală a relatat, pe facebook, care a fost reacția lui Ponta cînd i s-a comunicat că pilotul Adrian Iovan murise:

“ASTA trebuie sa v-o spun! I-am spus unui oficial de cel mai înalt rang ca Iovan a murit potrivit Salvamont, la ureche. El a continuat apoi conversatia lui de protocol, de doi lei jumate… A continuat sa rada si sa se simtă bine. NU a avut nicio tresărire!….(sunt mâhnit si scârbit)
PS: unii stiu la cine mă refer”.

Totul se întîmpla după o zi în care premierul României nu ridicase un deget pentru a-și îndeplini rolul legal de coordonator al unui comitet interministerial pentru situații de urgență. Iar de atunci încoace, Ponta continuă să mintă, să manipuleze (“omisiunea” din raportul de anchetă a unui pasaj care implica Ministerul Apărării este al dracului de relevantă – sursa) și să facă trocuri politice de funcții în Guvern pe moartea unui pilot și a unei studente.

V-aș minți dacă v-aș spune că sînt surprins. Nu sînt. Ba chiar vă spun, cum vă spuneam și acum trei luni, să vă temeți de Ponta și să nu-l subestimați. Pentru că, “Ca orice oportunist ajuns în vîrful lanțului trofic (sau foarte aproape de vîrf, în orice caz), Ponta va face orice să nu piardă prima poziție de prădător. Va minți, va înșela, va manipula, va exagera, va juca teatru, va “ucide” politic, financiar sau social pe oricine îi va sta în cale. Năstase cumpăra presa și mai băga cîte un fraier ca Ciuvică la beci, o noapte, dacă fraierul se trezea să mîrîie pe internet despre Bombo. Iar Băsescu ceartă mogulii la propriile lor TV-uri și îi mai apelează pe unii cu “tonomat”. Ei, vremurile astea romantice au trecut: Ponta nu are nici banii lui Năstase, nici talentul lui Băsescu. Nu, Ponta va intra cu bocancii: cu miști în front, cum te caută Fiscul, CNA-ul, niște prieteni bine intenționați să-ți facă oferte sau să-ți dea sfaturi care să te ajute să rămîi pe calea dreaptă. Pînă și tehnocrații din instituțiile racordate la mediul extern (că vorbim de economie, finanțe, justiție, servicii sau diplomație) sînt perplecși: Ponta e razna. Omul nu pricepe joaca mai mare în care România are un rolișor, acolo. Da, o vreme va mima că înțelege și respectă asta, dar nu va dura mult.” (sursa)

 

Sursa: prisacariu.ro

4 COMENTARII

  1. ALO! Catre Lacustele Mondiale / noii kominternisti khazari / „evrei” care au pus mina pe Romania!

    Bai „ocultistilor”,

    Obisnuiati si obisnuiti sa puneti pe pozitii de demnitari oameni santajabili, dar cu un IQ mai mare si mai scoliti!

    Dar sa-l puneti pe acest ticalos criminal si prostanac(*) premier!, va faceti de ris! Voi cu revolutia franceza, cu revolutiile de la 1848, cu primul si al doilea razboi mondial, cu implementarea comunismului rosu si acum cel albastru! Cum ati putut sa puneti premier o asa CATASTROFA de individ? Cum? Il vor omori romanii cu pietre si apoi o sa ne faceti pe noi fie fascisti, fie legionari!

    Rusine! Asa „Da’ asa evrei n-am vazut mai”…

    (*) Domnul Geoana,
    Imi pare rau ca lumea va spune prostanac, atita timp cit avem acum unul MULT mai mare decit dumneavoastra!

  2. De-ar cadea si ponta cu avionu si sa-l caute javra aia de arafat ,plecat in ungaria.
    ’’ Sangele Aurei Ion si al lui Adrian Iovan e pe mainile tale, Ponta!
    -Tu i-ai dat lui Sebastian Ghita contractul pentru mizeria aia de soft de “localizare” a avioanelor: pentru ca e prietenul tau, deputat PSD si patron la Romania TV!
    -Tu i-ai dat si contractul pentru softul de “localizare” a apelurilor 112, care s-a dovedit tot un dezastru si o spaga mizerabila!
    -Din cauza ta a durat 6 ore pana au gasit avionul prabusit si ranitii au murit de frig, in chinuri neomenesti.
    -Tu ai pus pumnul in gura functionarilor din Ministerul Transporturilor, cand au observat uluiti ca Statul plateste 415.000 de euro , pe un program de calculator care NU MERGE!
    -Tu ai fost ala care a zis superficial: ia lasati-ma cu testarile alea, da-l dracului de soft, ca oricum n-o sa avem nevoie niciodata de el…banu’ sa ne intre…
    -Tu esti responsabil de haosul din institutiile publice care sunt in subordinea ta si de incompetenta directorilor numiti de tine!
    -Tu esti adevaratul vinovat pentru moartea lor – si a tuturor celor care vor mai muri, din cauza ca serviciul 112 nu functioneaza, in Romania.
    -Credeai ca nu se afla? Cum dormi noaptea, Ponta?
    Aura Ion avea doar 23 de ani, comunist nemernic! ’’
    Capitalism pe paine

Comentariile sunt închise.