victor PontaJurnalistul Robert Turcescu il acuza pe Victor Ponta ca face presiuni pentru a-i scoate emisiunea din grila B1 TV, dupa dezvaluirile din articolul „Aura murea, Ponta chefuia”. In articol, jurnalistul demonstreaza ca dupa ce a plecat din emisiunea Madalinei Puscalau, Victor Ponta chefuia, in seara tragediei aviatice,  alaturi de sotie si mai multi membri ai partidului, in prezenta presei acreditate la PSD, in timp ce supravietuitorii accidentului din Muntii Apuseni asteptau in frig ca autoritatile sa ii salveze.

Inteleg ca dupa postarea pe blogul subsemnatului a materialului „Aura murea, Ponta chefuia”, domnul premier Ponta face presiuni uriase sa-mi fie scoasa emisiunea din grila B1 TV. Clasic, as zice. Asa a facut si Nastase pe vremea in care lucram la Europa FM. Lui Nastase i-a mers. Ce va face B1 Tv? Aceasta-i intrebarea!, scrie Robert Turcescu pe pagina personala de Facebook.

El a adaugat pentru pagina de media ca „Am publicat acest avertisment pentru a înțelege și domnul Victor Ponta și alții care au această dorință de a mă vedea eliminat de pe micile ecrane și poate chiar din jurnalistică. Am pus acest post pentru a le arăta că e o lume mică și că după 20 de ani am suficiente surse de informare în așa fel încât să ajungă și la mine genul acesta de presiuni. Le știu, ele nu sunt neapărat noi, dar s-au amplificat. Consider că conducerea B1 înțelege că nu este o dispută personală ci că este pur și simplu este un demers jurnalistic. Nu am primit până acum nicio dezmințire din partea cuiva că lucrurile pe care le-aș fi postat în textul Aura murea, Ponta chefuia sunt neadevărate. Mai mult decât atât sunt foarte curios să văd reacția premierului în legătură cu această situație. Nu pot decât să privesc cu tristețe la faptul că o sumă de jurnaliști, din care mulți dintre ei foarte buni, au ratat știrea de marți dimineață. Că în vreme ce autoritățile se chinuiau să salveze niște vieți de pe un vârf de munte, premierul stătea la un șpriț, relaxat, într-o cârciumă”.

Contactat de pagina de media, Directorul general al B1 TV, Sorin Oancea, a declarat ca „Robert Turcescu are de trei ani o emisiune pe post. În ultimii doi ani, de când este Victor Ponta premier, l-a criticat cum a vrut fără să-i spună nimeni nimic. Singurul om care-l poate da afară de la B1 pe Robert Turcescu este Robert Turcescu și audiența pe care o face seară de seară cu emisiunea”.

 

Cititi si Asteptam DEMISIA! Aura murea, Ponta chefuia

9 COMENTARII

  1. Nu m-as mira sa i se insceneze ceva urat de tot lui Turcescu.
    Doar asa actioneaza le.prele comuniste de zeci de ani, nu-i duce mintea nici macar sa mai invete metode mai noi si mai subtile !

  2. ALO! Catre Lacustele Mondiale / noii kominternisti khazari / „evrei” care au pus mina pe Romania!

    Bai „ocultistilor”,

    Obisnuiati si obisnuiti sa puneti pe pozitii de demnitari oameni santajabili, dar cu un IQ mai mare si mai scoliti!

    Dar sa-l puneti pe acest ticalos criminal si prostanac(*) premier!, va faceti de ris! Voi cu revolutia franceza, cu revolutiile de la 1848, cu primul si al doilea razboi mondial, cu implementarea comunismului rosu si acum cel albastru! Cum ati putut sa puneti premier o asa CATASTROFA de individ? Cum? Il vor omori romanii cu pietre si apoi o sa ne faceti pe noi fie fascisti, fie legionari!

    Rusine! Asa „Da’ asa evrei n-am vazut mai”…

    (*) Domnul Geoana,
    Imi pare rau ca lumea va spune prostanac, atita timp cit avem acum unul MULT mai mare decit dumneavoastra!

  3. Spicuiesc….”Nu pot decât să privesc cu tristețe la faptul că o sumă de jurnaliști, din care mulți dintre ei foarte buni, au ratat știrea de marți dimineață. Că în vreme ce autoritățile se chinuiau să salveze niște vieți de pe un vârf de munte, premierul stătea la un șpriț, relaxat, într-o cârciumă”

    si ma intreb, mai exista jurnalisti profesionisti? Secvential, slabut, incapabili sa urmareasca un subiect pe verticala si orizontala cu toate implicatiile? Naaaa! Weekendul sa traiasca! Luni, nu creste nici iarba, joi e zi de abator, etc, etc….Cand sa le vezi si sa le urmaresti pe toate, cand sa te gandesti, sa compilezi, sa te informezi, iarasi, etc, etc, etc…..Sa nu mai vorbim de colaborare profesionala! Sunt atat de multe de urmarit si de pus cap la cap…ca te doare capul! Da’ greu la deal cu boii mici!

    Iar autoritatile nu prea s-au chinuit sa salveze pe nimeni, niste oameni simpli au facut-o in locul lor, cu tot „echipamentul” precar din doatarea personala, fara zeci si sute de mii sau milioane de iepuroi, niste smurdisti, si aia voluntari, orbecaind prin noapte si frg prin coclaurile Apusenilor din lipsa de date precise si multe, multe altele…Dar nu autoritatile! Ele la caldurica si poate nici macar o reactie de genul aleia de la Sibiu cu e naspa! Bleah!

  4. ROBERT TURCESCU NU CEDA Romanii au nevoie de jurnalisti nu de oportunisti .! Nasule da-i o mana de ajutor sa poata impreuna cu jurnalistii verticali sa distrugeti caracatita caci e groasa rau !!!Eu si altii va sprijinim asa cum putem .

  5. Acest satrap care a ajuns prim ministru dintr-o eroare grava a romanilor nu mai are nici o jena. Are in cap doar o cifra de 70 ai crede ca aceasta i-i confera titlul de jupân absolut si este consecvent cu preceptul mostenit de la dascalii lui (unul deja face a doua repriza de pârnaie) ca „cine nu-i cu noi e impotriva noastra”. In consecinta se expune mediatic doar la doftorul care-l vineca cu limba de hemoroizi la ore tarzii cand se fac „sinteze”.

  6. De-ar cadea si ponta cu avionu si sa-l caute jaful ala de arafat ,plecat in ungaria.
    ’’ Sangele Aurei Ion si al lui Adrian Iovan e pe mainile tale, Ponta!
    -Tu i-ai dat lui Sebastian Ghita contractul pentru mizeria aia de soft de “localizare” a avioanelor: pentru ca e prietenul tau, deputat PSD si patron la Romania TV!
    -Tu i-ai dat si contractul pentru softul de “localizare” a apelurilor 112, care s-a dovedit tot un dezastru si o spaga mizerabila!
    -Din cauza ta a durat 6 ore pana au gasit avionul prabusit si ranitii au murit de frig, in chinuri neomenesti.
    -Tu ai pus pumnul in gura functionarilor din Ministerul Transporturilor, cand au observat uluiti ca Statul plateste 415.000 de euro , pe un program de calculator care NU MERGE!
    -Tu ai fost ala care a zis superficial: ia lasati-ma cu testarile alea, da-l dracului de soft, ca oricum n-o sa avem nevoie niciodata de el…banu’ sa ne intre…
    -Tu esti responsabil de haosul din institutiile publice care sunt in subordinea ta si de incompetenta directorilor numiti de tine!
    -Tu esti adevaratul vinovat pentru moartea lor – si a tuturor celor care vor mai muri, din cauza ca serviciul 112 nu functioneaza, in Romania.
    -Credeai ca nu se afla? Cum dormi noaptea, Ponta?
    Aura Ion avea doar 23 de ani, comunist nemernic! ’’
    Capitalism pe paine

Comentariile sunt închise.