ponta Update 17.41: Jurnalistul Ovidiu Vanghele, de la Centrul de investigatii media, a anuntat in urma cu 30 de minute, pe pagina sa de Facebook, plecarea Premierului: „Sint la aeroport sa-l iau pe tata. Cand, de cine dau? De Ponta, care acum pleaca din tara, deci nu a fost plecat nicaieri, deci s-a pitulat prin Bucuresti de sefa delegatiei americane. Hihihi! Puteti sa dati stire, daca vreti, sau sunati la aeroport sa va confirme. Am intrebat si vreo doi paznici, ca sa fiu sigur ca nu ma insel. Acum pleaca. Acum!”.

Surse neoficiale, citate de Reporter Virtual, sustin ca Premierul Victor Ponta se afla la ski in Austria, in ciuda faptului ca un inalt oficial american se afla la Bucuresti pentru a discuta despre consolidarea statului de drept.

Mai multi oficiali guvernamentali, printre care ministrul de Externe, Titus Corlatean, au confirmat ca pe agenda Victoriei Nuland, adjunctul sefului diplomatiei americane, nu figureaza nicio intalnire cu Victor Ponta, explicatia fiind ca acesta are o agenda foarte incarcata.

Premierul a cofirmat vineri pentru Hotnews ca nu este in tara, insa pe agenda publicata pe site-ul Guvernului nu figureaza nicio intalnire la care acesta sa ia parte.

Intrebat intr-o emisiune televizata daca stie unde este Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea a raspuns: „Habar n-am!”.

„Nu tot timpul cand pleaca undeva trebuie sa imi spuna mie. Probabil ca e plecat din tara, habar nu am”, a spus Liviu Dragnea.

6 COMENTARII

  1. Domnu`Doctor Ponta? Primul copac sa-l iei direct in brate in plina viteza. La fel ca si diavolul de carcotas. Lasa ca n-o sa te planga nici khazharii si nici aia din B’nai B’rith care te-au sustinut pana acum. O sa continue distrugerea Romaniei cu BASE si ai lui.

  2. Parerea mea e ca se duce,vine sta in avion sa nu-l gaseasca americanii.Cum facea Husein.Apropo Dragnea cautal in canalizari

  3. pontanacul mitoman national, „papusa” mafiotilor secu din USL nu numai ca se face de c…o zilnic in tara! ci pe intreaga planeta!

    Oare cum pot accepta romanii o asa mizerie / catastrofa de „om”?

    Se pare ca la noi daca NU ai un asasinat in spate si alte infractiuni, nu poti ajunge premier, ca nu poti fi santajabil!

    PS. Cu multi ani in urma era intr-un ziar rubric: Una pe zi cu GIGA! Acum avem cel putin una pe zi cu pontanacul national! cred ca pontanacul l-a deposit si pe Gigel si pe Bula! Stau si ma intreb: ce fel de „procurer” e asta?

  4. Vezi „Poanto” ca te trage ata… Duhul ala razbunator care i-a trantit pe Merkel si Schumacher te astepta de fapt pe tine! Crezi ca-si mai permite sa rateze si a treia oara, stiind ca va fi pedepsit aspru?!

  5. Se poate duce linistit la ski. Numai marile personalitati ca Schumacher sau Angela Merkel, au avut accidente.

Comentariile sunt închise.