protesteIn mod criminal, tortionarul sef al Jandarmeriei Romane, sprijinit de stapinii sai, Ponta, Antonescu si militianul Stroe, au pregatit pentru manifestatia pasnica de astazi blindate, pulane si TUNURI DE APA, propice pentru gerul din capitala! Din informatiile noastre, culese de pe teren, sint peste 2000 de jandarmi in centrul Bucurestiului si inca 4000 in alerta, pregatiti sa spulbere protestele a mii de bucuresteni, moti si pungesteni, oameni care manifesta pasnic de peste 3 luni!

De ce e nevoie de aceasta demonstratie de forta?! Pentru sarbatorile linistite ale politicienilor tradatori?! RUSINE !

Redactia NASUL TV

1 COMENTARIU

  1. Circula pe net:
    JANDARMUL, DEFINITIE:
    Un ANIMAL CU CREIER MIC, mandru de sine si de meseria lui.
    DOBITOC PRIN DEFINITIE, exceleaza prin ascultare oarba fara a pune intrebari.
    Datorita LIPSEI TOTALE DE RATIONAMENT, acesta este ideal pentru a fi folosit ca si caine de paza al politicienilor tradatori.
    FARA DISCERAMANT, neputand intelege ce se intampla in jurul lui, acesta asculta orbeste de ordine care sunt in flagrant delict cu evidenta .
    CRITERIUL DE SELECTIE:
    Pentru a fi un bun jandarm trebuie sa te afli pe CULMILE PROSTIEI, A MANDRIEI SI A EGOISMULUI.
    Si binenteles LIPSA TOTALA DE ONOARE, DE PATRIOTISM, DE MILA, DE EDUCATIE SI PRINCIPII.
    Daca se constata ca exista macar o singura urma a unor elemente de mai sus, animalul va fi concediat , fiind declarat inapt si cu dereglari psihice.
    EXECUTA CU PLACERE TRATAMENTE VIOLENTE impotriva tatalui, a mamei ori a copiilor lui, cand acestia protesteaza in strada pentru drepturi, faradelegi, ori principii .
    PARTICIPA DIN PLACERE LA DISTRUGEREA UNEI TARI, A UNUI POPOR si isi inrobeste cu bucurie proprii copii si nepoti pe vesnicie, doar daca este platit la timp cu salariul cladit pe suferinta celorlalti, ce insumeaza in jur de 1800 lei sau chiar mult mai mult.

Comentariile sunt închise.