cristoiu_01_2c5487b706Intr-o postare pe contul de facebook personal, jurnalistul Ion Cristoiu atrage atentia asupra faptului ca liderul PNL s-a razgandit in privinta legii prin care parlamentarii numai sunt incadrati in categoria functionarilor publici, dupa ce mai multi deminitari de la Bruxelles au avut o reactie dura.

Vezi mai jos postarea jurnalistului Ion Cristoiu pe contul de facebook

Ca și Postelnicu, Crin Antonescu recunoaște public c-a fost un dobitoc!

Crin Antonescu recunoaște public c-a fost un dobitoc apărînd Superimunitatea. El a declarat cu puțin timp în urmă:
”Trebuie să admit, deşi nu îmi face nicio plăcere, dar acesta este lucrul corect, că nu am fost suficient şi complet informat. Există riscul, după toate evaluările pe care le-am văzut, după toate discuţiile publice pe care le-am văzut, după toate elementele care au fost aduse, după toate discuţiile pe care le-am avut cu juriştii, există riscul ca această interpretare să fie dată. Sigur, eu nu am să mă ascund să spun „este o lege care s-a votat în Cameră, eu sunt senator”. Sigur, informarea de care am beneficiat eu din partea unor colegi ai mei a fost incompletă, eu îmi asum întreaga responsabilitate pentru că sunt liderul PNL, sunt co-preşedinte al USL şi, ca atare, pentru lipsa suficientă de informare sau de informare corectă, îmi asum răspunderea în exclusivitate./aboboc/dstanesc/ Pentru mine contează să facem lucrul corect şi pentru mine contează ceea ce rămâne valabil şi am spsu totdeauna, inclusiv ieri, ca legislaţia pe care noi o iniţiem şi noi o votăm să nu fie o legislaţie preferenţială, să nu fie o legislaţie care îngrădeşte capacitatea justiţiei de a acţiona în baza legii şi mai ales care scoate anumite categorii de cetăţeni sau de demnitari în afara razei de acţiune a acesteia şi în afara răspunderii. ”
Vă vine să credeți că ne ia de proști? Adică el a fost prost informat (de cine, de Dan Voiculescu) și abia azi noapte, traversînd o insomnie rebelă, și-a dat seama că lege dădea liber la furt).
Nici vorbă de așa ceva.
Autocandidatul s-a speriat de reacția dură a Occidentului. Slugile moldo-valahe nu ascultă decît de pumn cînd vine vorba de democrație. Întrebarea întrebărilor:
De ce nu se tem ăștia și de Poporul român?!

8 COMENTARII

  1. Dl Cristoiu, nu se tem de Poporul roman, deoarece dupa cum s-a observat, poporului roman ii place sa se lase mintit, se frige si tot nu se fereste, desi se zice cine s-a fript sufla si-n iaurt. Din comoditate! Ii place barfele, vorbaria multa, care se stie trage saracie. Sarac in cuget, sarac in simtire, chiar de se aprinde tara si-i dai de stire, vrea sa vada cu ochii lui ca sa te creada, dar daca-i promiti cioara de pe gard, ii da drumul vrabiei din mana. Au iesit taranii in Pungesti, sa-si apere glia, si desi jandarmii au intrecut masura, sta romanul buimac si nu ia atitudine. Cum sa nu faca Guvernul Ponta tot ce vrea, ii opreste cineva?

    • Adevar graiesti.Din pacate, doar comentam si ne multumim cu ce vedem,nimeni nu ea nici o actiune de cind a venit la putere USL avem de a face cu un PONTA mincinos ,plagiator,nesimtit si mindru de sine.
      Noi poporul ii dam aceste drepturi nimeni nu are curajul sa ea actiune sa il traga de mineca si sa ii spuna pasnic sa plece sau sa il faca sa inteleaga.Chiar daca cutitul a ajuns la OS toata lumea tace.Oare nu se scoala TEPES sa aiba grija de acesti COMUNISTI.
      Sa fiti iubiti.

  2. „Ca și Postelnicu, Crin Antonescu recunoaște public c-a fost un dobitoc!”

    Dar care este cea mai relevanta deosebire intre cei doi?
    Primul si-a terminat liceul la apelul de seara, iar al doilea a ramas repetent de doua ori la facultatea de istorie! NU LA MATEMATICA, FIZICA ci la istorie!

    Doi clampanai care au in comun faptul ca NU se pricep la nimic!

  3. Rezon coane,
    Ca si Postelnicu si Crin se face ca este dobitoc iar la intrebarea fundamentala raspunsul este :acest popor a fost decazut in ultimii 75 ani la starea de populatie, asa ca… ce astepti? 🙂

  4. Buna, intrebarea intrebarilor:
    De ce nu se tem astia si de Poporul roman?!

    Cauta sa ne dezbine tot mai mult, atitudinea noastra fata de ei nu este una ferma, sa ii dam noi la oparte, nu ei pe noi.

    • Tu intrebi: „De ce nu se tem astia si de Poporul roman?!” Dar acum, intreb si eu: De cine se teme poporul roman? De cine se teme acest popor cu ADN modificat? De cine? De ce? De ce am devenit slugi, duplicitari, lasi? De ce? De ce pe vremea lui Ceausescu am reusit sa fim unitari ( nu uniti ) si sa simtim altfel?
      Si acum, pun o intrebare legitima, referitoare la imunitatea nesimtita si prostituata pe care si-au votat-o: de ce nu a intrebat niciun reporter” Bine, ticalosilor , daca spuneti ca noul Cod Penal avea in vedere aceste masuri de intarire a iminitatii conform ordinelor legislative, atunci,… DE CE A MAI FOST NEVOIE DE ACEST VOT IN PARLAMENT? DE CE V-ATI FOLOSIT DE ACEASTA PROCEDURA MISELEASCA? Doamne, dar astia chiar ne cred tampiti!

  5. …nu se tem de popor fiindca ne stiu prosti si ca nu reactionam decat la mic si bere !daca am fi poporul lui TUDOR VLADIMIRESCU ar face pe ei de frica !…..sau ar fugi din tara !

  6. Daca paiatele astea nu stiu nimic, atunci pentru ce mai sunt platiti? Parlamentul, in forma si componenta actuala, e o grava insulta la adresa poporului roman. Trebuie dizolvat imediat!

Comentariile sunt închise.