willy schusterWilly Schuster, cunoscut pentru rezistenta anti-prospectiuni de la Mosna, si fiica sa Michelle au fost retinuti de jandarmi la Pungesti in timp ce se rugau la troita. Fortele de ordine au ridicat mai multi localnici si activisti care protestau la miting impotriva demararii lucrarilor de la Silistea.

Jandarmii au anuntat ca vor folosi forta daca protestatarii nu vor parasi zona. Deputatul de Barlad Tudor Ciuhodaru i-a cerut lui Victor Ponta sa vina la Pungesti sa stea de vorba cu oamenii, asa cum a facut-o si la Rosia Montana. “Va place ce se intampla la Pungesti? De ce nu mergeti sa vorbiti, acum, cu acesti oameni, asa cum ati fost la Rosia Montana?”, i-a transmis deputatul lui Ponta.

26 COMENTARII

  1. PARADOXUL ROMANESC!

    Romanii isi platesc proprii criminali!

    ALO! Jandermeria! ALO! Politia! Voi realizati ca daca in 2014 toti romanii productivi din sectorul privat NU mai platesc taxe, ati ramas EXACT pe drumuri!? Ce stiti sa faceti altceva ca sa va puteti intretine pe voi si pe familiile voastre? Sinteti inconstienti? credeti ca va va plati ponta sau basescu?

    Va bateti joc de cei care va tin in viata!?

    • @deceneu1956
      Imi pare rau ca trebuie s-o scriu, dar am vaga senzatie ca LI SE RUPE-N PAISPE …

  2. „e in stare de orice porcarie; oricum, e un iresponsabil, megaloman, paranoic, bolnav de putere si mincinos patologic”
    Aceste cuvinte il caracterizeaza perfect si pe maior (ca nici nu merita majuscula !). Vorba ceea, asa nas, asa fin !

  3. Ce faci popor roman? Ti se cere sa protestezi democratic, sa nu incalci legi, dar cei ce-ti cerasta au fost primi care au incalcat legea si au actionat nedemocratic. E timpul sa-ti arati forta sa stie ca nu-ti pot cere tie ceea ce ei nu respecta.

  4. Hetti Benedek

    Razboi la Pungesti. Am reusit sa daramam gardurile Chevronului, sa alungam nenorocitii pentru un timp, insa am platit scump. Violente groaznice, Vali a fost luat de salvare, oameni batuti, bagati in dube, legitimari cu sutele. Lacrimogene, pulane, casti, scuturi, burti imense, ranjete satisfacute dupa ce golanii in uniforma lovesc batrani cu capul de dube si ridica femei. Razboi oameni buni! Avm nevoie de voi. Ne-au alungat abuziv de pe o proprietate privata si au distrus tabara de rezistenta. Acum fac perchezitii corporale si ridica ultimii oameni curajosi.

  5. Să vă ardă focul iadului ordinarilor, să vi se usuce mâinile cu care i-aţi atins pe ţăranii ăia de la Pungeşti.
    Trădătorii care au dat ordin, începând de sus din Guvern să dea Dumnezeu să vi se înfunde de data asta. 24 de ani de masacru economic v-a ajuns, mucegailor!
    O să fiţi doar o pată neagră din istoria unei ţări. Sper să ardeţi în chinurile iadului, că aţi jurat toţi strâmb!

  6. Frackoffpungesti

    Cotaru Pentru Roșia Montană Erwin Albu was arrested

    Frackoffpungesti

    Au fost reținuți Willy Schuster, Alexandru Alexe, Claudiu Crăciun, avocatul Alexandru Surcel.

  7. DEMOCRATIA A MURIT!

    Intervenţia de la Pungeşti este sfârşitul democraţiei româneşti

    Cu ani în urmă era o reclamă care spunea „Dormi linistit, FNI veghează pentru tine”. Contextul economic şi politic nu s-a schimbat, doar că acum politicienii veghează pentru noi. Pe faţă, în timp ce atunci erau usor disimulaţi.

    Eu nu blamez jandarmii. Ei doar au primit ordin să disperseze manifestanţii şi să însoţească utilajele „marilor investitori”. Probabil că nu va mai trece mult până vor fi şi morţi. Dar ce contează când „200 de oameni se opun celor 20 de milioane”. La fel a fost şi la Flămânzi în 1907. Şi la fel va fi la fiecare punct de lucru al „marilor investitori”. Ce contează că se vor opune alţi 200 de oameni la Băile Felix? Ce contează că se vor mai opune alţi 200 de oameni la Moşna? Ce contează că se vor mai opune alţi 200 de oameni la Vama Veche şi Costineşti? Ce contează că se vor mai opune alţi 200 de oameni la Roşia Montană? Ce contează dacă vor fi răniţi şi morţi de fiecare dată sau măcar o dată? Contează ce vor „marii investitori” şi politicienii. A, şi să nu uit – cele 20 de milioane (minus 200 de la Pungeşti, minus 200 de la Băile Felix, minus 200 de la Roşia Montană, minus …)

    http://apostoldoru.blogspot.com/2013/12/democratia-murit.html?spref=fb

    • „Dorimti linistiti stiind ca vor veni zorii zilei de maine. Fiti siguri ca liderii nostri vegheaza asupra noastra.
      Pentru ca doar vigilenta lor sta intre buna noastra odihna si sfarsitul lumii.
      Si asta, daca nu cumva chiar ei sunt inamicii !

  8. Bai jandarmilor..confundati cei care-si apara pamantul cu golanii de pe stadioane ????

  9. Presedintele tarii s-a vazut cu sacii in caruta si tace era singurul de la care speram sa intervina ca propii cetateni sa nu fie batuti pe propietatea lor, jandarmii au ocupat proprietatile private ale oamenilor si culmea pe cei care au dreptul sa stea pe propietatea lor nu le da voie. BLESTEMATI SA FITI CU TOATA FAMILIA VOASTRA NERUSINATILOR.

    • Dupa 3 luni de proteste, inca nu a ordonat sa se traga…E totusi ceva… Dar, in privinta lui Ponta, lucrurile pot deveni tragice… El a ordonat, cu sprijinul lui Maior & Co, sa fie atacati satenii! Fara ezitare! Dovedeste astfel ca e in stare de orice porcarie; oricum, e un iresponsabil, megaloman, paranoic, bolnav de putere si mincinos patologic…

  10. Stimabile pirat…va place ? Sa n-asteptati ceva de la noi daca astia va suspenda din nou.

  11. I-am vazut pe „jandari” cu uniforme de scutieri, ca trupele de securitate din ’89 ?!? Ori nu mai vad eu bine, ori s-au tacanit de tot sefii lor, securistii sadea…

    • DA, aveau echipament folosit in toata lumea la represiunea protestatarilor !
      Sefii lor ? Pai am inteles ca unu din sefii astora se lauda zilele trecute intr-un interviu cum a ucis el vreo cateva persoane, prin Kosovo, parca … LA CE SA NE ASTEPTAM DE LA EI ?!?

  12. Daca Jandarmii isi mai bat proprii cetateni o sa merg si eu la bataie si va promit ca n-o sa merg cu mana goala. Asta nu mai e democratie. Atunci cand oamenii demonstreaza pasnic nimeni nu are voie sa-i loveasca. Daca oamenii sunt batuti chiar de fortele de ordine atentie!!!! Fortele de ordine vor invata ce e ordinea. Nu va jucati cu bunatatea romanilor. Daca n-am venit cu parii la demonstratii de la bun inceput nu inseamna ca o sa stam cu mana goala sa mancam batai de fiecare data. Seful general al jandarmeriei sa-si dea demisia. primul ministru sa-si dea demisia si presedintele daca e de acord cu masurile violente din romania sa taca in continuare si sa-si dea demisia si el. Statul in care traim nu se mai poate numi stat de drept. Acela nu este stat de drept in care proprietetea este incalcata cu buna stiinta chiar de catre cei care sunt pusi sa il apere. Afara cu fracturarile si cu cianuristii.

  13. Jandarmeria Romana=organizatie terorista”.
    Va blestem pentru totdeauna.

Comentariile sunt închise.