Potrivit site-ului sursazilei.roRatiu_Sova-500x259, fostul partener al ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, avocatul Adrian Ratiu, trebuie sa incaseze de la CNADNR, structura in subordinea departamentului, nu mai putin de 9 milioane de lei. Adrian Ratiu a fost partener cu Dan Sova in casa de avocatura Ratiu Sova si Asociatii.

Casa de avocatura Ratiu&Ratiu (Adrian si Monica Ratiu) a prestat servicii juridice pentru CNADNR, in diverse contracte de studiu, documente si asistenta.

Compania condusa de Narcis Neaga trebuie sa plateasca societatii Ratiu&Ratiu 9 milioane de lei, in acest sens fiind depuse 20 de facturi in perioada martie-noiembrie 2013.

Numai in ultima luna, Ratiu&Ratiu a emis facturi in valoare de aproximativ 1 milion de euro pentru contractele de executie si proiectare a autostrazilor Medgidia-Constanta, varianta de ocolire a municipiului Constanta, Cernavoda-Medgidia si Lugoj-Deva.

In luna noiembrie, exista un decont de aproape jumatate de milion de euro pentru aceeasi firma de avocatura, care a studiat documentele, a facut analiza si redactarea raportului de analiza juridica privind pretentiile partilor derivate din contractul de executie al autostrazii Deva Orastie si Sibiu-Orastie. Alte aproximativ 500.000 de euro sunt platite de CNADNR societatii Ratiu&Ratiu pentru diverse servicii de asistenta juridica.

Comentariile sunt închise.