ioana basescuConform unui document obtinut de Pesurse.ro, Comisia parlamentara de ancheta privind achizitia de teren agricol la Nana/Calarasi de catre fiica cea mare a presedintelui, va verifica la sange tot ceea ce inseamna situatia terenurilor agricole din perimetrul Comunei Nana din 1990-2013.

Comisia va fi formata dintr-un presedinte, doi vicepresedinti , un secretar si 21 de parlamentari. La audieri vor fi chemati tarani din zona și responsabili din zona, dar si oameni care pot da relații despre Stațiunea de cercetări de la Fundulea.

Potrivit documentului aflat in lucru Comisia parlamentara de ancheta va urmari in principiu urmatoarele obiective:

-Verificarea statutului juridic si al raporturilor de proprietate asupra terenurilor din zona Nana in perioada 1990-2013

-Verificarea legalitatii tranzactiilor cu terenuri din zona supusa anchetei in perioada 1990-2013

-Verificarea structurii de culturi a exploatatiilor agricole din zona supusa anchetei

-Verificarea trasabilitatii terenurilor instrainate in perioada 1990-2013 pe raza comunei Nana, judetul Calarasi.

-Verificarea situatiei subventiilor incasate de la APIA in perioada verificata in zona supusa anchetei

3 COMENTARII

  1. …ce legatura are Sula/Sila (generalul) cu prefectura!? De ce NU s-a facut doar o plingere penala! ce cauta parlamentul Romaniei in aceasta afacere? Stie cineva?

    Singura (speculatie) este ca acest circ este o FACATURA pentru a abate atentia „jurnalistilor lui peste prajit” sa NU mai scrie nimic despre:

    1 – „Legea minelor” (si a expropierilor de orice fel)
    2 – Legea vinzarii paminturilor romanilor (care ar fi trebuit precedata de un referendum si NU numai de semnatura lui Basescu)
    3- Viata insuportabila a romanului mediu
    4- Taxele de „stinga” ale impostorului national
    NU?

  2. Asa au deschis cutia Pandorei. Hai sa le facem o bucurie si sa cerem comisii parlamentare pentru toate restituirile si abuzurilor pe 23 de ani daca tot n-au ce face si trebuie sa-si justifice activitatea.
    Daca ar fi toate anchetele pe bune, ar trebui construite zeci de puscarii. Efect de boomerang.

Comentariile sunt închise.