Ioana Basescu a dat publicitatii toate documentele legate de achizitionarea celor 300 de ha de teren agricol din comuna Nana, judetul Calarasi. Ioana Basescu a trimis documentele la redactie cu mentiunea ca „Legea notarilor publici si a activitatii notariale 36/1995 cu modificarile ulterioare si Regulamentul de punere in aplicare a legii prevad ca originalul contractului se pastreaza in arhiva biroului notarial, iar partilor li se elibereaza duplicate”, pentru a nu exista dubii in privinta autenticitatii documentelor.

Documentele prezentate sunt urmatoarele: Contract de vanzare – cumparare (duplicat), Contract de ipoteca imobiliara (duplicat), Contract de credit pentru investitii imobiliare, Contract de ipoteca mobiliara, Scadentarul si Declaratiile.

Potrivit documentelor, tranzactia s-a incheiat intre Ioana Basescu si firma SC. Berfinge SRL pentru un teren agricol cu suprafata de 290,41 de ha, iar istoricul parcelelor tranzactionate este cuprins in Contractul de vanzare – cumparare.

Contractul de credit a fost intocmit de Unitatea pilot Victoria a CEC Bank, dupa ce Ioana Basescu a aplicat pentru obtinerea creditului pe 30 august. Cererea i-a fost aprobata in data de 6 septembrie, iar Contractul de credit s-a intocmit pe 9 septembrie. Contractul a fost incheiat pe o perioada de 30 de ani, iar dobanda creditului era la data semnarii documentului de 4,63% (ROBOR la 3 luni) plus o marja fixa de 1,90%.

 

 

1 COMENTARIU

  1. pontosul nu a urmarit decat sa vada toti Romanii ca familia Basescu face „mici” cumparaturi…in plina criza, ca are „lichiditati” si obtine un credit marisor…

Comentariile sunt închise.