Nasul 30.09.2013 decupaj PAPAHAGI siteIntr-o interventie telefonica la emisiunea Nasul, vicepresedintele Partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi, a vorbit despre un nou plagiat al Premierului Victor Ponta. Papahagi a facut publice dovezi prin care sustine ca Ponta a copiat o mare parte a lucrarii „Raspunderea in dreptul internaţional umanitar”, semnata alaturi de Daniela Coman, din cartea „La Cour Pénale Internationale. Le Statut de Rome”, de William Bourdon si Emmanuelle Duverger.

Adrian Papahagi a subliniat ca exista o serie de anacronisme in lucrarea Premierului, care in anumite pasaje din carte vorbeste la viitor despre anul 2007, volumul fiind editat in anul 2010.

[jwplayer config=”526×310 – homevideo2_copy” mediaid=”47016″]

1 COMENTARIU

  1. Ponta plagiatorul, are deja metoda de a se scoate curat, deja un mult mai mare plagiat l-a purificat. Desi Universitatea a cerut retragerea doctoratului, un judecator a vazut altfel, pe norme doar de minciuna stiute. Furtul prin plagiat a fost deja banalizat. Dar e bine ca insistenta adevarului isi spune cuvantul.

Comentariile sunt închise.