Protestatarii din Piata Universitatii care se opun proiectului de exploatare cu cianuri de la Rosia Montana se afla in studiourile Nasul TV unde participa la dezbaterea “Adevarul despre Rosia Montana”, care a inceput la ora 20.00.

Alaturi de protestatari in platourile Nasul TV se afla fostul ministru al Justitie – Monica Macovei, fostul Avocat al Poporului – Gheorghe Iancu, vicepresedintele Initiativei Civice – Teodor Maries, jurnalistii Grigore Cartianu, Vartan Arachelian, Nicoleta Savin, Daniel Roxin, reprezentanti ai societatii civile si specialisti in mediu, patrimoniu cultural si antropologie.

Dezbaterea este in curs de desfasurare.

22 COMENTARII

    • Cred ca mataluta gandesti redus, gandeste-te ca avem toata posibilitatea sa murim nu numai de foamea care iti sta in gat ci de boli, parca nu am avea destula, chiar nu ne lipseste deloc.
      Nu suntem batuti in cap, manipulati nici atat!

  1. Iti multumesc pentru raspuns. Dar eu tot nu inteleg de ce celelalte televiziuni au interdictie de a difuza ceva legat de Rosia Montana. Cand faci un contract cu o firma pentru publicitate ti se impun anumite conditii? Mi se pare ciudat.

    • A facut Justitia sa-si intre in matca ei de functionare si sa isi ia in primire independenta. De aici ura celor cu musca pe caciula impotriva ei. A fost si ii e greu sa se lupte cu coruptii, mafiotii dar nu se lasa. In PDL, a incercat sa ridice standardul de moralitate a politicienilor, dar inca n-a reusit, insa nu se lasa, continua lupta.

    • Auzi dl Sorin Aurel , dar ca Nastase apare la TV dupa ce a iesit de la parnaie nu te preocupa ??? !!! Nu crezi ca asta-i mai grav ?!

  2. rosia Montana este doar una din multele problem ale noastre ,rezolvarea este posibila daca marea parte a romanilor constientizeaza aceste problem .calcarea in picioare a romanilor si a drepturilor lor si a tot ce inseamna roman ,romanie si tara noastra este marea noastra problema .avem nevoie ca romanii sa se trezeasca

    • Monica s-a opus la proiectul Rosia Montana si cand era in guvernul Tariceanu si a scris pe blog despre ce crede si stie despre Rosia Montana, deci sigur au aflat si Boc si MRU de ce crede ea. Dar daca nu ne informam, atunci sigur judecam gresit. Monica Macovei e consecventa. E persoana morala, rar intalnita. Multi o ataca dintre cei care au ceva de ascuns, au interese. Pacat ca oamenii merituosi ii balacarim.

    • …cita lipsa de respect si cita obraznicie e in tine, incit sa ai curajul sa vorbesti ca la piata fata de una dintre primele doamne patrioate a Romaniei! Sa-ti fie rusine „mahala” MICA!

Comentariile sunt închise.