omar hayssam

UPDATE – Omar Hayssam se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de marti, precizeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.

„In urma solicitarilor venite din partea reprezentantilor mass-media, Administratia Nationala a Penitenciarelor face urmatoarea precizare: persoana condamnata la o pedeapsa privativa de libertate Hayssam Omar se afla in custodia Penitenciarului Bucuresti Rahova, incepand de astazi, 23 iulie 2013. Dupa indeplinirea procedurilor de primire in unitate, acesta va fi cazata intr-o camera cu profil de carantinare – observare, in conformitate cu prevederile legale”, se arata intr-un comunicat emis marti de ANP

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Capitalei nu stiu unde se afla Omar Hayssam

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului Bucuresti ca Omar Hayssam nu este in unitatile lor, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, anunta Mediafax.

Tribunalul Bucuresti judeca, marti, dosarul in care Omar Hayssam  este acuzat de inselaciune si delapidare.

La inceputul sedintei de judecata a fost citit referatul cauzei, iar grefierul a anuntat ca la dosar, in urma unor demersuri facute luni de Tribunalul Bucuresti in vederea citarii lui Omar Hayssam, prin intermediul ANP si Politiei Capitalei, cele doua institutii au remis raspunsuri prin care arata ca „nu se stie locul in care se afla” sirianul.

Astfel nefiind orezent in sala de judecata, instanta a decis amanarea pana pe 31 iulie, cand se va judeca propunerea de arestare facuta de DIICOT pe numele lui Omar Hayssam si a fratelui sau in acest caz, iar un altul pe fond, in 9 septembrie.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, anunta purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.

Ulterior, in aceeasi zi, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, declara ca Omar Hayssam a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, precizand ca nu poate da amanunte privind operatiunea de aducere in tara a sirianului si nici de unde a fost adus acesta.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.