Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, miercuri seara in emisiunea Nasul, ca prin noua Constitutie pe care Puterea o pregateste, garantand imunitate, infractorii vor fi ocrotiti.

[jwplayer config=”526×310 – homevideo” mediaid=”39986″]

3 COMENTARII

  1. `sarmanul` crin ajunge acasa (nu mai poate sa respire corect-`vai cate belele am creat`, n-are pofta de mancare-bea un paharel, se uita la A3-mai bea un paharel. Vine posta: dintre plicuri alege `Familia` (o posibilitate) apoi citeste instructiunile (cu variabilele necesare) pentru a doua zi; mai bea un paharel pentru a sedimenta informatia si go to nani

  2. IN ACEST CAZ INSTAURATA DICTATURA MILITARA SI RECUPERAREA AVERI POPORULUI DE LA MAFIA POLITICA SI PEDEAPSA CAPITALA INCEPIND CU BANDITUL DE ILIESCU ACUM JUDECAT NU SA-L JUDECE ISTORIA CUM SA PRONUNTAT NOI ACUM SUFERIM.NU SINTEM DATORI SA PLATIM IMPOZITE.SI TOT FELUL DE TAXE OBLIGATORII SA TRAIASCA EI BINE FARA SA FACA NIMIC PENTRU TARA ..O BANDA DE HOTI CARE AU NBACAPARAT PUTEREA DUPA LOVITURA DE STAT.

  3. Doamna Macovei are perfectă dreptate în tot ceea ce afirmă! Trebuie sprijinită în tot ceea ce face pentru binele României! Ea este adevăratul lider al Opoziției în România!

Comentariile sunt închise.