Carmen Ionel, Directorul Autoritatii de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, a fost demisa, joi, de ministrul muncii, Claudia Boghicevici, la solicitarea premierului Mihai Razvan Ungureanu. In urma solicitarii, Carmen Ionel si-a prezentat demisia din functia de director general al AM POSDRU, interimatul fiind asigurat de Carmen Rosu care are o experienta de 15 ani in gestionarea fondurilor europene si a fost director in Ministerul Finantelor Publice. Bugetul institutiei pe care a condus-o Carmen Ionel era de peste 4.25 miliarde de euro, iar rata de absorbtie a fondurilor europene pana la data de 16 septembrie 2011 era de doar 21.6%.

7 COMENTARII

  1. Mai mare atentie dragi forumisti la demiterile lui MRU, pentru ca nu tot ce zboara se maninca!Fiecare,care cum a venit la putere si-a instalat clica lui.Si sa nu uitam nici un moment un lucru – suspiciunea de apartenenta la serviciul mossad planeaza in continuare si daca mai e cineva care sa creada ca e un lucru fara importanta ii recomand sa mai citeasca.De exemplu…EMINESCU.

  2. E, ho! Cel de la Hidroelectrica, a venit inapoi, c-asa vrea motzul lui.
    Faptul ca retracteaza demisia, e o sfidare la adresa lui MRU.
    Nu se poate ca primul ministru sa-ti ceara demisia si tu se te pui de-a curmezisul, dupa ce bagi lumea-n sperieti, ca ar putea ramane fara curent electric.
    Nu faci anunturi d-astea, indiferent de situatie.

  3. Felicitari.Jos cu incompetenta.Sincer cred ca vor urma si alte demiteri in special cind se va aplica la firmele de stat Menegeriatul privat pe baza de competenta peofesionala si numire politica.

  4. Dupa expresia fetzii se vede ca nu e in regula 😆 cu aceasta mare doamna care a incasat niste bani grei .
    Multzumim Dle MRU vad ca sunteti pus pe treaba.
    Felicitari si vrem sa vedem cat mai multe exemple de genul acesta.

  5. Tine-o tot asa MRU, ACASA CU INCOMPETENTII.Ai sa vezi ca incepe sa te atace si pe tine Crinuta si Copilotul.

  6. bravooo se poate si casă intelegeti isi dau ei demisia nu sunt demisi ca după aceea să poată da in judecată statul sau ministerul si ca mai apoi in instantă să pot fi repusi in functie cu drepturi depline si cu toti bănutii din urmă vă pupă gyna

Comentariile sunt închise.