Germania este urmărită de ghinionul musulman, deși este țara care și-a deschis porțile în 2015 pentru peste un milion de refugiați de această religie. Nouă concetățeni ai Angelei Merkel au fost uciși la Istanbul în explozia provocată de un terorist sinucigaș sirian. Alții au fost răniți.
Veștile nu se îmbunătățesc nici despre atacurile din ajunul Anului Nou săvârșite tot de musulmani, dar pe teritoriu german. Dimpotrivă, cu zi ce trece, numărul plângerilor crește, a ajuns de ordinul sutelor numai la Koln.
Iată că a apărut un scandal și în Suedia, unde Poliția a fost acuzată că a mușamalizat un caz similar cu cel de la Koln în care zeci de fete și femei au fost atacate de grupuri de bărbați, tineri „solicitanți de azil”. Incidentele au avut loc în vară, pe 15 august, după un festival de tineret, unde au participat mii de persoane. Poliția a recunoscut acum că a făcut în jur de 100 de arestări, dar numărul exact „nu a fost stabilit”. Purtătorul de cuvânt a declarat că nu știe de ce nu a ajuns în presă știrea vara trecută.
Dezvăluirile au fost făcute de un ziar important din Suedia, Dagens Nyheter, dar scandalul se amplifică deoarece, o altă publicație, Niheter Idag, a demonstrat că tocmai o ziaristă de la Dagens, pe care au contactat-o cei de la Poliție în 2015, a refuzat să publice informațiile de la polițiști după ce aceștia i-au spus că agresorii sunt solicitanți de azil sirieni și afgani.
Ziarista Hanne Kjöller a catalogat informațiile drept false și, după ce a vorbit cu un psiholog și cu polițiștii care cunoșteau situația agresiunilor din 15 august și le-a spus că revine ea cu telefon, nu a mai răspuns niciodată nici când au căutat-o ei. Dusă a fost. Acum, după ce toată presa din Europa a răsunat în urma agresiunilor din Germania, s-a trezit și ea să îi caute pe polițiștii suedezi. A fost refuzată. Totuși, Dagens Nyheter a publicat un articol semnat de altcineva, în care vorbește pentru prima dată de incidentele din Suedia din august, după aproape cinci luni și acuză Poliția.
Lăsând ziariștii multiculturali la o parte, care nu au habar cu ce se confruntă, mai important este ca autoritățile să știe să răspundă. Nu există oare specialiști în lumea musulmană, obiectivi, care să sfătuiască conducerile țărilor din Europa? Poate ar afla lucruri interesante.
sursa: puterea.ro