582d623c-db20-11e3-b73c-04bc3c45e359_web_scale_0.1098633_0.1098633__O delegație a extremei drepte europene condusă de unul din liderii extremiștilor europeni, olandezul Marcel De Graaff (Partij voor de Vrijheid), vine vineri la o reuniune la București. De Graaff este co președinte al grupului „Europa Naţiunilor şi Libertăţii“ din Parlamentul European împreună cu liderul Frontului Național din Franța, Marine le Pen.

Majoritatea invitațiilor români la întâlnire sunt foști ofițeri de armată, SRI și SPP, inclusiv un fost șef de Stat Major din Ministerul Apărării.

Reuniunea va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu, între orele 11.00-14.00.

FINUL LUI DANIEL CONSTANTIN, ORGANIZATORUL REUNIUNII

Organizatorul reuniunii este europarlamentarul Laurenţiu Rebega, vicepreşedinte al Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii din Parlamentul European (din partea Partidului România Unită).

Rebega este finul co-liderului ALDE, Daniel Constantin, fostul ministru al agriculturii și este acuzat într-un dosar de DNA.

Partidele extremiste europene au în marea lor majoritate legături directe cu Moscova, de unde sunt și finanțate.

De Graaff  este membru al partidului Libertății din Olanda condus de extremistul  Geert Wilders.

Vor fi prezenți și alți doi vicepreședinti ai grupului din Parlamentul European: Ferrand Edouard și Michal Marusik, dar și reprezentanți ai partidelor de extremă dreaptă din Austria și Belgia, dar și secretarul general al grupului, Ludovic de Danne, informează adevarul.ro.

în 2014, bănci rusești au oferit împrumuturi practic tuturor partidelor extremiste și anti-europene din Uniunea Europeană, precum Hrisi Avghi din Grecia, Vlaams Belang din Belgia, Liga Nord din Italia, Jobbik din Ungaria și Partidul Libertății din Austria. Cel puțin într-unul din cazuri, cel al Frontului Național francez, liderul Mariene Le Pen,  a recunoscut şi a spus limpede că acel împrumut de 9 milioane euro este în perspectiva alegerilor din 2017.

DOGARU, OMUL LUI DUGHIN ȘI VOICULESCU, VEDETA REUNIUNII

Aceștia se vor întâlni cu colonelul în rezervă Mircea Dogaru, șeful Sindicatelor Cadrelor Militare în rezervă și un apropiat al lui Dan Voiculescu. Dogaru apare și ca un apropiat al ideologului Euroasiei, Alekandr Dughin, fost consilier la Kremlin, actualmente consilier al șefului Dumei de Stat de la Moscova.

Dughin s-a întâlnit de nenumărate ori cu Dogaru, iar acesta apare pe lista de e-mailuri a ideologului de la Moscova dezvăluită de hackeri.

FOȘTI MILITARI DE RANG ÎNALT, OFIȚERI SRI ȘI SPP

Pe lista românilor care se vor întâlni cu extremiștii din Europa se află mai mulți militari în rezervă cunoscuți pentru pozițiile anti europene și pro rusești: Valeriu Pricină, realizatorul emisiunilor militare la TVR pe vremea lui Ceaușescu și membru al sindicatului lui Dogaru. De asemeni, fostul șef al Marelui Stat Major, generalul Mircea Chelaru.

De asemenea printrei cei aflați pe lista invitaților extremiștilor europeni se află și Mircea Găinușă, fostul sef al SPP – Constanta.

De asemeni printre cei invitați de extremiști la discuții se află și Florea Spirea, fost ofițer SRI, membru al PRM.

Pe listă se mai află: Dorin Cojocaru, directorul executiv  Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui,  Alex Jurconi, fost președinte al Federatiei Nationale Pro Agro.

„Întâlnirea – declara europarlamentarul Laurenţiu Rebega, vicepreşedinte al Grupului Europa Naţiunilor şi Libertăţii din Parlamentul European (din partea Partidului România Unită) – se doreşte un dialog între reprezentanţii ENF şi societatea românească pe tema perspectivelor pe care le au concepte politice precum suveranitatea naţională, naţiune, identitate şi tradiţie în actualul context al Uniunii Europene. (…)Un alt principiu politic al ENL ce se doreşte dezbătut şi explicat la întâlnirea de la Bucureşti este acela al păstrării identităţii popoarelor şi naţiunilor europene, conform caracteristicilor specifice fiecărui popor, a drepturilor şi îndatoririlor ce decurg din respectarea acestui principiu în cadrul Uniunii Europene, inclusiv dreptul fiecărei naţiuni de a controla şi reglementa imigraţia. Un subiect fierbinte având în vedere recentele dezbateri privind impunerea de către Uniunea Europeană a cotelor obligatorii de imigranţi pentru fiecare stat membru.”

sursa: flux24.ro