pnl
Săptămâna trecută, DNA a extins urmărirea penală împotriva Elenei Udrea pentru spălare de bani, acuzând-o pe aceasta că ar fi folosit banii din sacoşa cu 900.000 de euro pentru a finanţa campania electorală a PDL Bucureşti pentru alegerile locale din vara lui 2012. Fosta şefă de la Dezvoltare Regională şi Turism se apără şi spune că nu a luat banii şi că nu a finanţat organizaţia de Bucureşti a partidului, acest lucru fiind exclusiv treaba sectoarelor şi a candidaţilor de la acel moment.

Astfel la DNA ar fi aşteptaţi în perioada următoarea Silviu Prigoană (candidat la Primăria Generală), Anca Boagiu (preşedinte PDL Sector 2 şi fost ministru al Transporturilor), Liviu Negoiţă (fost primar al Sectorului 3), Sulfina Barbu (fost ministru al Mediului şi Muncii şi candidată la primăria Sectorului 4), Cristian Poteraş (fost primar al Sectorului 6), Romeo Raicu (preşedinte PDL Sector 4 şi apropiat al lui Vasile Blaga), Mihai Atănăsoaei (fost prefect al Capitalei şi candidat pentru primăria Sectorului 5), dar şi Lucian Duţă (fost şef al CNAS şi preşedintele PDL Sector 1), transmit jurnalistii de la stiripesurse.ro, din surse apropiate anchetei.

„E absurd să crezi că Udrea e singura care a finanţat organizaţia de Bucureşti. Acolo erau foşti miniştri importanţi ca Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Adriean Videanu, Monica Macovei sau Teodor Paleologu, erau primari în funcţie ca Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş. DNA îşi imaginează că blonda i-a plătit campania lui Prigoană, rege al gunoaielor şi multimilionar în euro, în condiţiile în care el ţipa peste tot că nu a fost ajutat cu nimic”, ne-a declarat o sursă apropiată anchetei în dosarul Gala Bute.

Daca procurorii isi vor indrepta atentia catre cei mentionat ar fi un cutremur de proporţii în partea portocalie a noului PNL, principala afectată părând să fie chiar Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, şi cea care, conform surselor noastre, ar dori să candideze la Primăria Capitalei în 2016.

2 COMENTARII

  1. radule, a gasit cumva d.n.a.-ul geanta aia cu 900.000 de euro? nici gogomanii aia care pomenesc de geanta buclucasa nu stiu ce fel de geanta era, ce culoare avea, cati euro(sau dolari, sau lei, sau franci elvetieni) erau in ea, daca au dat-o elenei udrea, secretarei de la minister, sau au lasat-o in birou sau pe hol!? halal justitie, halal comentator(ca multi, multi altii).

  2. Totul devine posibil atunci când te concentrezi asupra modalităţilor prin care poţi reuşi, strigând de fiecare dată când îţi vine o idee care îţi justifică de ce nu poţi reuşi:”Următoarea idee!”. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Comentariile sunt închise.