Liderul PSD Viorel Hrebenciuc, cunoscut ca eminenta cenusie a partidului si care s-a aflat in ultimul timp intr-un con de umbra, a devoalat, miercuri, implicarea PSD in manifestatiile de la inceputul anului din Piata Universitatii, care ulterior au dat tonul protestelor din tara.

El a recunoscut ca PSD a folosit retelele de socializare pentru a strage cat mai multi protestatari in strada: “„De foarte multe ori ne-a ajutat internetul pentru ca acolo poti fi necunoscut. Eu nu vad online-ul ca pe o campanie directa. Eu ma refer la campania persuasiva, la manipulare”. „Uitati-va la revolutiile din nordul Africii. Am incercat si noi ceva de genul asta in ianuarie, unele subiecte ne-au reusit, altele, nu. Dar nu intru în detalii…”

„Nu te intrebi cum a aparut Piata? (…) E o mare batalie pe bazele de date. Unii umbla după CNP-uri, eu umblu dupa adrese de e-mail. (…) O multime, daca sta 2-3 zile in piata, incepe sa-i placa. Apar chioscurile cu bautura… (amintindu-si o negociere de la Resita, cu sindicalistii). (…) Nu stiu cati postaci au alte partide, dar la noi sunt putini, nu avem mai mult de cinci, dar si aceia doar in perioada de campanie”, declarat Hrebenciuc, citat de Voxpublica.

Declaratiile lui Viorel Hrebenciuc, care a participat alaturi de Bogdan Teodorescu, noul consultant de campanie al PSD, Zsolt Nagy, fostul ministru al Comunicatiilor acuzat in Dosarul “Tradare si spionaj” si Costi Rogozanu, unul dintre corespondentii Realitatea TV din Piata Universitatii, in timpul manifestarilor din ianuarie, au fost facute la un panel organizat de RoNewMedia.

98 COMENTARII

  1. ESITI ROMANI LA VOT SA SCAPAM DE COMUNISTI ,NU VEDETI CA SAU INSTALAT LA BUTOANE ,DE VOR FI ALESI VAI SI AMAR DE NOI AR TREBUI O CAMPANIE PT TINERETUL CE VA ALEGE PE 10 IUNIE PRIMA DATA EI SINT DERUTATI SI CHEAR SPUNCA NU SE VOR PREZENTA ,AR FI PACAT SAI IMBETE CU APA RECE UNII CARE AU DE GIT SECERE SI CEOCANU.

  2. Ei au incercat de fapt o mobilizare pe net , dar nu le-a prea iesit . Au iesit membrii dedicati prin diferite localitati . Ia faceti domniile voastre o comparatie cu manifestatiile din 1990 ! Aici au trebuit sa plateasca galeriile asa cum a demascat si Becali , care nu a vrut sa fie asociat cu porcariile astea . Una-peste-alta , nu le-a iesit demonstratia de forta dar au reusit sa-l faca pe Boc sa abandoneze .
    Penibil .

  3. E foarte greu sa fiu manipulat, il cunosc
    destul de bine, de cand a zis ca ma da afara
    daca nu vin cu schimbul la casa de cultura
    cand se tinea cantarea Romaniei, ca sa putem arata cat de mult il iubim pe impuscatu.
    Cunoastem metodele. Nu am lipsit de la nici o
    votare cu atat mai mult acum sa votez pe cine trebuie, nu pe Panta-ci
    Sa fim uniti.

  4. Am spus eu ca o sa vina vremuri foarte interesante si foarte tulburi dealtfel,din pacate.Priviti doar la atacul de zi cu zi la adresa justitiei si a parchetului.Cred ca irealitatea o sa transmita emisiunile de stiri direct din cabinetul copilotului,ca sa poata sa-l linga de aproape.:)

  5. Manevrele celor cu ochi albastrii nu sau terminat din 1989 pina acum , numai ca cum se lupta intre ei pe interese economice. Guzganul de Hrebenciuc exagereaza pentru a compromite!
    Nu va vai lasat inselati, asa este la o manifestare sunt o gramada de acoperiti printre oamenii de buna credinta ! Insa s-a vazut ca au pierdut cind oamenii au cerut ca toata asa zisa clasa politica sa plece !!!
    Nu le este usor acoperitilor si celor cu ochi albastrii sa lase puterea si vor sa fure toate miscarile de masa sa le schimbe directia dupa cum vor ei dar dau si gres, Asa s-a intimplat in Piata !

  6. Pe toate drumurile se plangeau de dictatura lui Basescu. Iata acum Ponta se comporta ca un dictator. El e cel mai intelept, restul toti sunt un nimeni pentru el. Zicea ca el nu va ataca presedintele dar se va apara. Insa face, ce face sa-l provoace pe presedinte. Intelepciunea presedintelui nu se lasa prinsa in vartejul nebuniei lui Ponta.Dar la vremea potrivita o sa-i raspunda pe masura. Conform bibliei:
    Proverbe 26:4 „Nu răspunde nebunului după nebunia lui, ca să nu semeni şi tu cu el.”
    Proverbe 26:5 „Răspunde însă nebunului după nebunia lui, ca să nu se creadă înţelept.”
    Ponta a ramas adolescentul rasfatat desi la 40 de ani, ar fi cazul sa se maturizeze. Dar ani fug mai repede nu merg in pas cu maturizarea. El e unul dintre cei care imbatranesc si tot copii sunt, n-au trecut de faza copilariei,adolescenta e in ceata iar maturitatea disparuta. Nu e nimeni sa-l traga de maneca? Din ce in ce mai caraghios. Celor din jurul lui, le convine, pot face jocurile cum le place, el cu capul in nori,nu vede, nu aude, ei il conduc de mana, si-l transforma-n dictator. Dictatorii sunt cei mai slabi oameni. Se cred mari si tari dar sunt o unealta in mana celor care-l lingusesc. Cum a fost si Ceausescu de altfel. O unealta.

  7. Sondajele, precum aceleasi din 2009, dau USL castigator mare si tare, la locale. Dupa promisiunile disperate pe care le fac USL-istii insa, nu s-ar zice. Te oferi sa dai doar cand esti nesigur, la stramtoare ca sa obtii ce doresti. Logic, nu?
    La Ploiesti – de ce sa oferi pensie de 200 de lei pe luna de la Primarie? De unde are primaria atatia bani? Din fondul cui, de la cine?

  8. Cred ca ce s-a intamplat in 2008, an electoral, ca si acesta in care ne e dat sa traim, cand la guvernare era PNL, sustinut pe dupa usa de PSD, se repeta, la indigo, acum. Angajari masive la stat, cresteri de pensii si salarii, promisiuni fara acoperire, dezinformari cu nemiluita… Cititi presa ca sa va convingeti… Si totul facut ca sa castige capital electoral. Amintiti-va ca, desi PNL a fost de o generozitate sora cu risipa si dezastrul care a urmat, multi liberali, care azi stau pe tv-uri si ne spun ca suntem saraci, au intrat in parlament, pe usa din dos… Si nu i-am vazut niciodata sa le fie rusine…

  9. N-am spus-o decat celor foarte apropiati ca sunt sora unui fost detinut politic.Mama mea,desi muncitoare,era cea care se incontra cu directorul si secretarul de la fabrica la care lucra.Fratele meu a fost pur si simplu stalcit in bataie ,dupa eliberarea din inchisoare.In inchisoare n-a fost batut,dar odata lasat liber,din cand in cand era luat de pe strada,bagat in beciurile militiei si i se aplica o corectie ce n-o uita mult timp.In urma a paralizat si mamuca spala scutecele.A murit de altfel in aprilie 1089.Hrebenciuc nu este altceva decat unul din urmasii celor care au distrus destine in regimul comunist.N-am votat niciodata nici pe Iliescu,nici pe urmasii acestuia.Mama in schimb da.cand i-am reprosat gestul mi-a raspuns ca,totusi,comunistii .i-au dat servici.

    • Au reusit sa stearga,intr-un timp record toate inregistrarile de pe net ale „furtunii de nisip”O mai are cineva salvata?

  10. OAMENI DE TRE PARALE CARE NU MERITA NICI UN RAHAT, NISTE PUPINCURISTI SI PONTANACI = 0

  11. Iata cum se construieste o masa de manevra, bazata pe experienta si studiu.
    Gloata!!! o masa usor manevrabila, pe asta se bazeaza manipulatorii,pe lipsa de cunoastere, pe omul fara pricepere, nemultumit, care se lasa in voia zvonului, barfei.
    Cei care sunt dependenti de altii si nu au nici un tel, nu cauta solutii, sunt usor inregimentati in gloata. Nu pot sa-si pastreze aripile de zbor, libertatea de a gandi si capacitatea de a intelege ce se intampla in jurul lor.
    „Nu repulsia fata de cunostintele grele indeparteaza oamenii de cunoastere, ci teama ca nu vor reusi sa inteleaga.”(Mariana Fulger).Nu vor reusi sa se descurce. Le trebuie un lider, care sa le spuna ce sa faca.
    Nu trebuie sa uitam nimic, sa invatam din greseli!
    „Ne-am cunoaste mai bine intre noi, daca n-am vrea mereu sa ne situam pe picior de egalitate unii cu altii.”(Johann Wolfgang von Goethe), daca ne-am respecta unii pe altii si am recupera valorile umane si spirituale.
    Degeaba vrem democratie daca nu intelegem valorile ei, nu pricepem rolul ei. Degeaba vrem libertate, daca nu stim principiile ei.
    Oare, cunoastem noi bine realitatea romaneasca?
    „Este mare lucru sa ne cunoastem viciile.” (Cicero).”Intotdeauna viciul va fi plin de abnegatie in fata virtutii.”(Sorin Cerin). Minciunosul lupta cu devotament pana la sacrificiu impotriva adevarului. Hotul lupta sa demonstreze ca e cinstit cu orice mijloace.(Un exemplu Nastase)
    Virtutea unui om insa se lasa descoperita, nu forteaza lucrurile, lucreaza in tacere.(Un ex.Boc)
    Avem obiceiul sa batem apa in piua, sa ne lamentam, punem piedici gandirii si rar visam.
    „De obicei oamenii care stiu putin sunt foarte vorbareti,in timp ce aceia care stiu multe vorbesc putin.(Jean Jacques Rousseau) si desi „Cunoasterea este antidotul fricii.”(Ralph Waldo Emerson) si „Daca dispare cunoasterea acestei lumi dispare si lumea.”(Sorin Cerin) totusi „Toata cunoasterea noastra isi are originea in perceptiile noastre.” (Leonardo da Vinci).”
    Majoritatea oamenilor care sunt dependenti de TV,iata ca isi au originea in perceptiile generate de antene. Chiar si bucurestenii! D-na Pora a constatat acest lucru despre bucuresteni, ca sunt devoratori de antene.
    „Aspiratiile nu pot decola cu aripi de imprumut.”(Vasile Ghica)
    Aspiratia lui Ponta s-a implinit, a facut totul ca sa-l implineasca. Antonescu are si el o aspiratie, poate sa dainuie, sau sa se implineasca, dar aspiratia nu va muri.
    Nimeni nu poate sti ce anume este cunoasterea fara de adevar”(Sorin Cerin) dar „Chibzuinta este bunul cel mai pretios.”(Sophocles)
    ” A astepta sa culegi altceva dintr-un pamant decat ceea ce a fost semanat in el, ar fi copilarie” (Mihai Eminescu). Samanta semanata de antenele lui Voiculescu incep sa incolteasca, din pacate.
    Asa ca, noi trebuie sa smulgem neghina si sa semanam samanta buna aadevarului si dreptatii.
    „Oricate masti stralucitoare ne-am pune, n-o sa ne luminam niciodata la fata.”(Ionut Caragea)
    „Lumea nu se ingramedeste decat in jurul negustorilor de iluzii.”( Emil Cioran) si devin o gloata a iluziilor. USL a vandut iluzii, si vinde mai departe,in fond e usor sa spuna omului ce vrea sa auda, chiar daca ii intra in suflet ca sa-l jefuiasca, caci minciuna e placuta urechii, adevarul cam zgaraie de cele mai multe ori urechea. Cei fara scrupule, n-au nici principii, au doar tinte.
    Gloata azi te venereaza, maine te trimite la moarte, desi esti acelasi om de ieri si azi. De ce?
    Gloata l-a urmat pe Isus, urmarind minunile pe care le-a facut, dar tot gloata a strigat: Rastigneste-L!
    Cat de usor s-a lasat gloata manevrata de marii preoti, cat de repede au uitat minunile facute de EL!
    „Palavragim despre civilizatia si omenia noastra, insa acei dintre noi care nu duc ipocrizia pana la autoinselare stiu ca dedesubtul camasilor noastre scrobite pandeste salbaticul, cu toate instinctele lui salbatice intacte.”(Jerome Klapka Jerome).
    „Adevarata civilizatie este aceea in care fiecare om ii da celuilalt drepturile pe care le cere pentru el insusi.”(Robert Green Ingersoll) dar realitatea civilizatiei arata altfel „Civilizatia nu contine toate virtutile umanitatii, nu are nici macar o buna parte din ele.” (Herman Melville) si ne pandeste haosul.
    Nastase plin de aroganta, ataca Justitia, da verdictul. Daca Justitia se va lasa intimidata si acesta scapanepedepsit, se intrevede un pericol major, oamenii isi vor face dreptate singuri. Masinile arse ale unor interlopi, cu precizie, nu va pune pe ganduri? „Nedreptatea o facem nu numai cand nu dam cuiva ceea ce i se cuvine, ci si cand ii dam ceea ce nu i se cuvine.”(Ioan Slavici). Lui Nastase nu i se cuvine libertatea.
    „Adevarul e scris cu litere de-o schioapa, dar putini sunt cei care pot sa-l vada.”(Mariana Fulger)
    „Singurul lucru de care trebuie sa ne temem este insasi Teama.”(Franklin D. Roosevelt)
    Teama lui Nastase il transforma intr-o fiara, ataca la scena deschisa, amenintand.
    „Nu e greu sa gasesti adevarul, e greu sa ai dorinta de a-l gasi.”(Nicolae Iorga)
    „Nimic nu este mai inspaimantator ca ignoranta activa.”(Johann Wolfgang von Goethe)
    „Scopul omului superior este adevarul.”(Confucius)
    „Adevarul este atat de intunecat in aceste timpuri si minciuna atat de fixata, incat n-am fi in stare sa cunoastem adevarul, daca nu l-am iubi.”(Blaise Pascal)

  12. NU -acest popor nu s-a trezit este indobitocit,iar USL este un partid care se foloseste de hoti , puturosi ,excroci si prosti

    • una ca se floseste de ceea ce ai enumerat tu mai sus,dar si ei insusi cum sant te intreb?!
      acum o sa dea ceva inapoi la pensionari ,dar creste inflatzia si rezultatul e acelasi,o fi oare poporul manipulat, informat corect te intreb ?!ehei !!! unde esti tu Tzepes doamne?!

    • Cu buna stiinta, marea masa de romani este tinuta in intuneric. Nimeni nu are timp, nimeni nu se apleaca sa-i explice, pe inteles, ce se intampla, de fapt. Marea majoritate vor fi incantati ca PSD-ul le da, fara sa constientizeze ca PSD le restituie un drept al lor de care nu se vor bucura niciodata pentru ca, inainte de a primi pensia, preturile vor sar in aer. Indiferent de partid, politicienii ii adora pe romanii neinformati, inculti, needucati, neinstruiti pentr ca asa pot fi mintiti, manipulati şi la nevoie, folositi, precum o turma.

      • silvia..multa lume intelege dar e scarbita si constienta ca te lupti cu morile de vant. concluzia e ca fiecare isi vede de treburile lui ca politica nu-ti achita facturile sau iti da de mancare.

        • Gabriela te contrazic aici,daca s-ar fi facut o politica sanatoasa de dupa ’89 poporul roman ar fi avut acum cu ce sa isi plateasca si facturile si sa aiba si mancare suficienta pe masa,daca tot sta,si asteapta sa deschida doar o parte mica din noi gura,atunci nu nu de cat sa isi suporte consecintzele.

          • Rodica..sunt multe persoane care nu s-au dus deloc la vre-o votare din 1989, isi vad de viata lor, se multumesc cu ce au dar nici nu se lamenteaza.

  13. sa avem curajul si public sa cerem judecatorilor sa fie corecti si sa aplice legea si pt. AN nu numai pt. cetateanul de rind .

    • pai mi s-au lungit URECHILE tot cerand in nenumarate randuri ca JUSTITZIA ROMANEASCA sa isi faca corect treaba,si uite rezultatul emilia draga,nu s-a intamplat nimic,totul merge din ce in ce mai rau…se reaseaza iar vechea oranduire…

  14. daca nu neunim fortele si nu aratam adevarata fata a celor de la USL nu vom invinge .EI sint versati in manipularea opiniei publice

  15. pe FB la NASUL TV eu am comentat despre cine este implicat ,asa va fi si in alegerile locale si la toamna

  16. As avea multe de spus despre acest sobolan dar ar trebui sa folosesc un vocabular mai putin ortodox si cu siguranza mesajul meu nu va fi postat. Sa-i dea dupa inima Dumnezeu acestui vierme comunist,atit spun.

    • capusa,lichea,vierme e tot una gabi,el isi vede linistit de treaba si ne zambeste misterios pe sub ‘mustatza’

  17. Tocmai am citit pe ziare.com ca Ponta spune: „Sper… sa intelegem de ce exista aceste atacuri repetate la adresa celor pe care i-am nominalizat” – ce e de inteles de aici? Ca nominalizatii de PSD la invatamant sunt niste ingeri nevinovati si ca raii de la PDL ii ataca de ciuda…
    Niciodata, nu iese fum fara foc… Sa afle si Ponta daca n-a stiut, si sa tina minte…

    • Asta ai inteles tu, ca-l vrea Cristoiu pe Nastase, presedinte?

      Am vazut emisiunea in reluare si a explicat ce se va intampla daca scapa Nastase de puscarie. E o ipoteza care nu e deloc de neglijat…Mai exact, a tras un semnal de alarma.

  18. Postac e el şi cei cinci (deşii mă îndoiesc că sunt doar atàţia).Noi cei majoritari de pe acest blog, împărtăşim un alt crez şi o altă viziune despre modul de guvernare al acestei ţări spre deosebire de interesele lor meschine.La gradul de pregătire a majorităţii electoratului psd-ist, au motive să se teamă de puterea internetului.

  19. doamna silvia,cei pe care i-ati numit dvs. sunt mult,mult mai multi,de aceea are usl-ul asa multi sustinatori.tov viorel h este unul din”armada” spalatorilor de creiere.este greu,f. greu sa-i intorci din drum pe cei cu creierele spalate!dar,sa speram ca timpul ii va aduce macar pe unii dintre ei pe calea cea buna!

    • Stiu ca sunt multi, eu am dat doar cateva exemple, si i-am vazut nu numai in Bucuresti ci in multe localitati din tara. Si faptul ca ei exista si ies in strada pentru luxul lor face sa existe atat de multi saraci dar si pensionari care, desi la vremea lor au muncit corect, cinstit, responsabil, azi traiesc la limita deoarece isi primesc rasplata muncii ciuntita. Si atunci, pe buna dreptate, stai si te intrebi, de ce ai muncit o viata, de ce nu te-ai facut asistat social imediat dupa terminarea scolii daca astia, impostorii, au asa mare trecere?…

    • Din cate stiu, Valentin Ceausescu n-a facut niciodata politica si nu vad de ce s-ar amesteca acum cu criminalii parintilor lui. Nu ca as regreta dupa Ceausesti, fereasca Dumnezeu! dar… Stim de ce a trebuit sa dispara inainte de a face confesiunile de rigoare..

    • Cred ca avem mare nevoie de un ceausescolog. Un grup de istorici, trebuie sa cerceteze toata viata si toata evolutia lui, si in funtie de contextul international.

      De-abia acum aflam in ce „razboi” am fost, si suntem, cu URSS/Rusia Sovietica.
      De cand si de ce a devenit dictator, in ce imprejurari, oamenii care-l sfatuiau si de ce, avea alternative de a avea, cel putin, mila de roamni?!

      • 1) Cati ani ai Ovidiu? Iarta-ma ca te intreb, dar dupa intrebarile tale pari tanar (intre 20 si 30).
        2) Comunismul nu a fost un lucru bun. A permis alcatuirea bazelor sistemului de astazi.Practic in domeniile cheie si functiile cheie sunt tot ciraci comunisti sau urmasii lor.
        Singura calitate a sistemului comunist din Romania era insa faptul ca cei din serviciile de stat se temeau de sistem. Mai precis in cazul unor erori medicale vinovatii zburau, iar alt exemplu este scoala. Cei care vroiau sa invete invatau. Dascalii erau dascali nu nominalizati pe criterii politice si incompetenta. Nici dascalii nici personalul medical nu aveau curaj sa invoce „salarii mici” justificandu-si performantele slabe. Iar majoritatea tinerilor, desi indoctrinati de la Soimii Patriei, aveau o „tinta”: stiau ca daca invata sau muncesc primesc o slujba, o casa in cinci ani isi cumpara Dacia si televizor color din CAR. Tinerii de acum stau cu chirie la proprietari dubiosi, se angajeaza chelnari ca sa isi plateasca facultatile, iar dupa ce obtin diploma merg la un targ de joburi unde platesc taxa de intrare din ultimii bani si unde sunt redirectionati sa-si puna CV-ul pe site-urile firmelor participante la targ. Inregimentarea la Soimii Patriei si la pionieri avea avantaje: cursuri gratuite la Palatul Pionierilor, calificari, tabere, etc. Acum astea costa de rup buzunarele parintilor.
        Daca Ceausescu a fost bun sau nu cu romanii e greu de raspuns. Punctual poate. Valabil si pentru familia lui. Insa din 1975, Ceausescu si coana Leana se situau atat de sus fata de restul muritorilor, incat informatiile percepute de ei pe toate planurile erau total eronate.
        In rest Ceausescu a fost omorat pentru ca sa fie inlocuit de Iliescu la cerinta Rusiei. Ramasese singura voce antimoscova care avea multe de spus. Iar Brucan a jucat rolul de manipulator, chiar verdictul lui cu 20 de ani permitant Iliescu&Company sa-si faca de cap pana in zilele noastre.

        • Am zis, „si in funtie de contextul international”.

          In 1968 cand rusii au invadat Cehoslovacia, Ceausescu a spus NU!! Si a fost printre putinii care au spus NU.

          Ei bine, nu putea, sau nu avea curajul sa spuna NU, atata timp cat nu stia sigur ca e sustinut de popor.
          Si crede-ma, a fost sustinut!

          Repet, sa se studieze aciunile lui in tara, in functie de contextul international, pentru ca eu nu cred, in totalitate, ce spun toti astia care apar la tv.
          Cred ca s-au scris mii de carti despre el, dar fiecare a povestit un episod anume, niciodata nu au fost puse cap la cap, povestile…lasand la o parte ca autorii, se contrazic intre ei, sau chiar mint.

          Acuma ai inteles?

          • Cu episodul din 1967, cand s-a opus pe fata rusilor intradevar a fost un erou. De atunci tara a capatat deschidere spre vest si s-a obtinut din 1975 daca nu ma insel clauza natiunii celei mai favorizate. In perioada Ceausescu, Romania a fost printre putinele tari comuniste care au intretinut relatii cu vestul si America.
            Nu stiu daca gasesti un Ceausescolog, oricum cartile lui Cartianu alcatuiesc un compendiu bine documentat.

          • Referitor „a fost sustinut de popor” pot sa confirm ca intradevar pana in 1977 a fost sustinut de popor. Dupa ce viata s-a inrautatit din cauza instaurarii austeritatii pentru plata datoriilor externe si dupa ce a inceput proiectul de sistematizare a oraselor sustinerea poporului a scazut incet-incet. Si distanta dintre Ceausescu si popor s-a marit, repet era prea sus ca sa mai vada realitatea. Oricum asa-zisa revolutie din 1989 a fost o inscenare pusa la cale din afara tarii cu instrumente racolate din interior; atunci s-a dat o batalie mare intre Moscova si Vest si din nefericire, a castigat Moscova prin Iliescu si Brucan.

          • E, ai intuit perfect!
            Atunci s-a intamplat declicul, trebuie sa stim ce l-a generat cu adevarat. Nu cred ca o sa aflam curand, pana nu se desecretizeaza arhivele, ca sa poti face verificarile prin incrucisare.
            Atunci s-a incapatanat sa platim datoria externa, cu sacrificii enorme, eu nu cred ca era atat de sadic, sa ne chinuie asa de rau.
            Ce pericol iminent era daca nu le plateam asa cum a procedat el?

            Acum, vedem bine de ce fel de oameni era inconjurat. Astia de sunt acum in partide, sunt urmasii lor, fii si nepotii lor, am motive suficient de puternice sa ma intreb, cand vad ce fel de oameni sunt in parlament.

  20. Cei care, in ian, au stat in PU, au fost, mai ales, persoanele care si-au pierdut privilegiile, luxul, rasfatul, alintul. Nici un om, dupa 10, 12 ore de munca, de serviciu, nu rezista inca 6, 8 ore, in picioare, in frig, umezeala si sa mai si urle. Acei oameni, in majoritatea lor, n-au iesit in strada de foame sau din cauza saraciei. E drept, au fost printre ei si niste rataciti, saraci autentci de care tv-urile au profitat grosolan, dar si saracii au mandria lor si nu s-au afisat. Amintiti-va, va rog, acei oameni bine imbracati, bine hraniti, rezistenti, gata ca a doua zi s-o ia de la capat. Cine erau? Putem ghici usor: rezervisti, falsi revolutionari, oameni sanatosi care si-au pierdut pensia de boala, pomanagii de profesie ramasi fara ajutor social, tineri care declarau inocent ca vor sa munceasca dar ca nu stiu sa faca nimic.

    • Silvia..eu stiu pe un vecin de al meu care a stat tot timpul..un pensionar militar ofticat la culme ca i-a scazut pensia de la 6000 ron la 4000 ron. individul se lamenta ce face el cu banii astia.

      • Categoric. Dar, el cu pensie de 4000 de lei pe lună, s-a gandit vreodata cum traieste cel cu pensie de 400 de lei pe lună?
        Cum au putut oamenii acestia sa iasa in strada stiind ca milioane de romani traiesc rau, cu adevarat?

        • sunt multi din astia dar totul se mizeaza pe indiferenta si saturatia oamenilor.

          • Toti cei iesiti in strada au vrut USL la guvernare sperand sa-si recapete privilegiile, oferite de PSD pana in 2004. Si PSD a facut acest lucru sa aiba oameni – obligati si recunoscatori – pe care sa mizeze si sa-i foloseasca la nevoie, cum de fapt, s-a si intamplat, in ian

      • Vecinul tau esteun nemernic de-al libidinosului securist voiculescian Dogaru.
        Ma mir ca nu i-a dat Ponta , un „job’ in parlament si psihopatului ala de sublocotenent Gheorghe(nu mai stiu cum) ca atuni era plimbat pe la tv_urile manipulatoare in forta.
        De asemenea ar trebui rasplatiti si Mirela Bugetara ,Sobaru ala (care avea un salriu onorabil )care s-a aruncat de la balcon in parlament ,batrana care a lesinat la comanda si mai sunt si altii.
        In spatele acestor trgice personaje sta acest guzgan rozaliu si Felix varanul(principali) si vorba Rodicai o gramada de „capuse” ,care sunt greu de strivit.

    • ai perfecta dreptate,stiam de atunci,sper sa nu fim putini care mai si gindim si muncim ar fi pacat de tara asta.

  21. astea sunt oamenii ” cinstiti” a domnului ponta? acest guzgan trebuia demult „executat” din politica nu a facut altceva decit manipulari si rau acestei tari,si eu sper ca multi altii sa-i stirpim pe acesti nenorociti care nu vreau binele tarii ci bine pentru ei si beizedelele lor.

  22. Eu totusi nadajduiesc ca acest popor , dupa 23 de ani de prosteala, s-a mai trezit un pic…evident ca in Piata asta iarna a fost o mare manipulare a USL plecata de la niste cerinte ale oamenilor.
    Niciodata nu va spune USL ca tot ce-a promis populatiei a fost doar o alta mare manipulare in stilul caracteristic deja consacrat..sper ca nu mai exista indoiala…sau .. 🙄

  23. Scuze pt greselile gramaticale ,chiar m-a dat peste cap cu ce smecherii de actualitate se ocupa acest domn, schimba modul consistenta ramane aceeasi MINCIUNA.
    BRAVO dle PONTA va spuneti singuri cat de curati sunteti ! ,,Asa e mincinosul striga mincinos”

  24. O Dne, cat siretlic !Nu le este rusine sa atraga, continue si sa-i tina alaturi de ei pe uni oameni tot prin minciuna.
    Dl HREBENCIUC si aliatii lui trebuie sa stie ca mai sunt si alta categorie de oameni care nu le inghite galusca, oameni cinstiti cu creier in cap carora le place munca nu intins mana. MIZERABIL !!!

    • icacalin oamenii corecti si cu creier in cap merg la munca pe 300-400 Euro,altii si mai putzin pe 100-175,incredibil,sunt umilitzi de saracie,se descurca cum pot,dar nu ies in strada pana nu sunt manipulatzi de cineva fiindca le este frica si de bucatzica aia de paine cinstita pe care o castiga ca o vor pierde si Antenutzele au lucrat si lucreaza inca bine,nu mai sunt receptzionate mai nou la cei cu „ligheane” 😆 cel putin asa am intzeles,dar pe la sate nu prea sunt in Ro…
      asa ca nu stiu ce strategie mai au pregatita…
      o zi buna!

  25. Dupa fetele lor se vedea ca erau platiti sa stea, cate doua ore in ger si viscol, atat cat sa-i filmeze.
    Nu era nevoie de mai mult.

  26. Daca nici acum nu ne deschidem ochii si nu ne folosim mintea, atunci ne meritam soarta….

  27. Uita un lucru esential acest individ care se de mare manipulator si anume ca a reusit sa „manipuleze” oameni de varsta a treia(exact ca si el)…tinerii sunt liberi la minte si ar trebui sa inteleaga ca forta lui de manipulare,daca se rezuma doar la cei de-o varsta cu el,este deja ISTORIE….daca avea putere asupra tinerilor, atunci era un pericol.

    • Te inseli.Eu sunt de varsta a treia si nu m-a imbarligat.Dar cunosc tineri imbarligati rau de tot

      • Doamna mihaela,nu m-am referit la toata varsta a treia,deci persoana dumneavoastra daca nu se simte manipulata,nu are de ce sa-si faca griji.Cat priveste despre tineri pe care ii cunoasteti si care cad la vrajeala guzganului,eu zic ca ei nu-si urmaresc decat interesul personal….si bataia lunga este ca NU SE PREZINTA LA VOT…..la vot este adevarata manipulare.

    • pai tocmai asta este claudiu ca multzi tineri nu cunosc adevarata istorie,si ce au facut ei comunistii cu urmasii lor,si nici nu o sa iasa la vot,fiindca ii exploateaza pe parintzi la maxim, fara sa stie daca au sau nu bani,iar pentru cei de varsta a treia sunt 2 categorii:
      -care pot fi manipulate(aici se incadreaza cei care au lucrat pentru fostul PCR si multzi oameni din satele romanesti care se lasa vandutzi pentru un kg.de faina,ulei,etc… 😆
      -si cei care nu vor putea fi manipulatzi in veci,dar care nu ies in fatza sa isi spuna cuvantul fiindca nu au unde.
      nu au timp sa stea toata ziua pe retzele de socializare,sau sa fie in posesia internetului.

      • Doamna rodica,este o adevarata placere sa discut cu dumneavoastra,fiindca aveti un SUFLET IMPACIUITOR si mai ales o VIZIUNE LARGA in ce priveste faptul ca ati impartit in categorii varsta a treia si mai ales ca ati inteles perfect unde bat cu ideea.La inceputul saptamanii acesteia am fost prin oras si trecand pe la Universitate am vazut si am stat si i-am analizat pe cei care „protestau” impotriva lui super base; toti erau exclusiv de VARSTA A TREIA si din chior si chelios si o mare de injuraturi nu mi-l scoteau pe PRESEDINTELE TARII. Can cineva se ia de aspectul fizic al unui om ca UN ARGUMENT SOLID de a protesta impotriva unei persoane inseamna din punctul meu de vedere ca este USOR DE MANIPULAT(sensul de usor de manipulat in viziunea mea inseamna ca faci ce vrei din acea persoana), ori masa de tineri nu mai o poti conduce cum o conduceau comunistii fiindca au PERSONALITATE,ei isi urmaresc DOAR INTERESUL si daca interesul lor coincide cateodata cu al unui politician in sensul ca ei ies in strada nu pentru a protesta ci pentru bani(vezi cazul galeriilor de fotbal),pentru „faima” de a se lauda ca au fost in piata(acest gen de tineri „influentabili” cunosc eu),pentru ca este rost de furat(vezi cazul hotilor de magazine); .Cei care sunt acum in piata sunt cei usor de manipulat si mai ales la votul final vom vedea daca am avut dreptate.

  28. Acest individ dizgratios ,face cartile de 22 de ani . A crecut o generatie umilita de jocurile murdare ale acestui personaj&comp. Acum vad ca i-a reusit restauratia , a reusit sa ne aduca la niv .anilor 90, este mandru ca luptat pt. contrareforma. Ceea ce ne spune era vizibil, el cu scenariul si Felx si antenele cu regia si manipularea (chiar plata unor manifestanti). Imi pare rrau ca suntem asa de putini care le-am inteles jocul .Poate s-or mai dezmeticii unii. Speranta moare ultima. Acest guzgan cu ilici (12 ani la putere) au tras Romania pe linie moarta cel putin 10 ani .Abia pot sa-l privesc….Scarbos personaj !

    • Pe langa acest’ guzgan’ timisoara ,mai avem destui in Romania precum mai nou ‘capusele’,ce ne facem cu ele?,asta e problema fiindca sunt foarte greu de starpit.
      Triumfa acum ca isi restabilesc echilibrul,care a fost putzin clatinat de Basescu cu cateva guverne bune pe care le-a avut,dar sa te fereasca Dumnezeu de razbunarea poporului……..sper ca acum sa se trezeazsca cat mai multi din ei,(vedetzi rezultatul Greciei,cine e de vina de situatia actuala ,nu tot politicienii care au condus tzara ,cu furtisagurile lor?!)

    • daca majoritatea(prostimea,navetistii)pune botul pe antenele otravite de felix e clar ca ia spalat pe creier!

      • 😆 gelu valahu atentzie,eu pentru termenii ‘majoritate’ si’prostime’ am avut’ lupte grele’ pe acest blog cu john….vad ca acum s-a mai potolit…dar mai stii…
        numai bine!

  29. secretul lui Polichinelle!!!!
    MAI REPARATI FLUXUL RSS SAU II PUNEM CRUCE!!
    PACAT

  30. Nu spune nimic nou. Stiam din ian ce citesc aici. De ce socant, nu stiu…

    • subscriu, nimic nou. A uitat sa mentioneze faptul ca dosarele din justitie s-au amanat dupa ianuarie, ma intreb acum cu pontacul pentru cat timp, avand in vedere dosarul AN

  31. De ce şocantă? Avem societate civilă? Şi atunci dacă suntem mutilaţi, nu trebuie să ne mişte în stradă protezele haitei criminale securisto-KGB-comuniste ca să creadă lumea că avem şi noi conştiinţă civică?
    Nu ştiu dacă pe români îi mai poate salva altceva decât curmarea umilinţei de către asteroidul despre care se tot vorbeşte!
    Guzganul rozaliu ar trebui jupuit şi tăvălit prin toate locurile invadate de căpuşe. Măcar cu atât să se aleagă Romania de pe urma lui.

    • Mare dreptate ai ce sa mai demonstram ca suntem daci,traci si altele ca tot un popor de …suntem.

      • hai sa nu ne mai plangem de mila fratilor,convingeti-va prietenii,rudele ca nu se poate asa si iesiti fratilor masiv la vot si VOTATI FRATILOR,VOTATI CU CONSTIINTA FRATILOR NU CU SACOSA, VOTATI CU CONSTIINTA,VOTATI CO CONSTIINTA.

    • Marsavi mai sunteti tradatorilor, nu ati apelat doar la computer ci si la telefoane!
      Spurcatule, spui ca umblai dupa adrese de email, de ce nu ai dat peste adresa mea?, ca v-as fi spus tare multe, asa cum meritati, nu am injurat in viata mea, dar acum as fi facut-o cu placere, sa-mi descarc sufletul cu ceea ce ati semanat in ROMANII adevarati, durere si iar durere!
      „Gura pacatosului (aici a tantalaului) adevar graieste”!
      Scuze, sper ca nu voi jigni pe nimeni cu comentaruil meu!

      • comunistilor,Piata Universitatii este un simbol al luptei impotriva comunismului,niciodata voi, cei care ati manjit cu sange acesasta zona,ati chemat minerii sa ne ciomageasca,sa ne alerge pe strazile adiacente,atunci tovarese Hrebenciuc acei oameni au venit de bunavoie,din dorinta de schimbare a unui regit totalitar cu unul democrat,nu au fost stransi cu ajutorul internetului,nu au fost platiti pentru orele petrecute acolo,a fost ceva de vis,eram zeci de mii,ne simteam minunat parca ne cunosteam de-o viata,toti luptam pentru eliminarea comunistilor si securistilor din viata politica,sa va fie rusine,mai ai si tupeu sa comentezi incercarea esuata de lovitura de Palat,in veci nu ve-ti castiga ceva in acel loc!!!

        • Iulian,nu ei sunt de vina ca au oferit ci cei care au primit bani sa faca asemenea mizerii,aceea sunt vinovati ca in inconstienta si josnicia lor,oameni de nimic,au intinat idealurile revolutiei,eu am stiut de la bun inceput ca e mana imputitilor astora de la psd,asl si care dracu or mai fi bagati incaracatita asta monstruoasa de care nu vom scapa in veci,pentru ca sunt multi prosti si lipsiti de constiinta care pentru niste amarate de parale ne vor arunca la nesfarsit an aceasta gaura neagra din iuresul careia nu vom avea scapare.

Comentariile sunt închise.