gadea antena 3Pe facebook circulă o chemare a lui Mihai Gâdea la o nouă „plimbare” a Antenei 3 pentru ziua de duminică, la ora 14:00, în semn de protest față de anunțul potrivit căruia ANAF se pregătește să scoată la vânzare sediul televiziunii lui Dan Voiculescu.

Însă Directorul Antenei 3 afirmă că nu-i aparține contul de facebook respectiv (care arată exact precum cel oficial al său) și că acesta i-a fost clonat.

„Nu imi apartine acea initiativa, nici altcuiva din interiorul Antenei 3”, a scris Mihai Gâdea pe contul său de facebook:

Au iesit acoperitii la produs ! Dupa ce doua zile s-au dat de ceasul mortii jubiland ca ne scoate ANAF sediul redactiei la vanzare , acum au pus la cale o mizerie jenanta: au furat pur si simplu identitatea mea de pe facebook si, sub numele meu si cu fotografia mea oficiala copiata, au imprastiat o chemare la un imaginar protest . Nu imi apartine acea initiativa, nici altcuiva din interiorul Antenei3. Stiti prea bine ca, atunci cand va chem sa facem ceva impreuna, se intampla cu toata transparenta. Cand va facem o invitatie la o actiune colectiva, nu ne e rusine de ea, o asumam cu toate resursele si toata deschiderea . Voi ne stiti insa atat de bine incat tocmai asta ii scoate din minti, ca nu au cum sa cloneze, pe langa o pagina, o poza si o identitate si increderea ce ne leaga . Priviti cat de penibila e uneori ticalosia:

gadea

Captura cu o discuție inițiată de contul fals de facebook, publicată de Mihai Gâdea

 

sursa: reportervirtual.ro

10 COMENTARII

  1. sper ca gade sa fie pedepsit de justitia romana daca face ilegalitati.De ce organele penale ale Romaniei nu se sesizeaza in acest caz de o gravitate deosebita???

  2. Succesul vine
    prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte
    persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”.
    Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un
    proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
    detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

  3. Pentru ticalosul asta de raspopit nu se gaseste ac de cojocul lui?Atata rau a facut derbedeul asta ,oare nu le este rusine copiilor cu un asemenea tata?

  4. sectant arivist
    un crestin adevarat nu ar face ce intreprinde acest om fara conduita si caracter
    boaita fatzarnica

  5. ….juramintele lui Gidea sunt echivalente cu chilotii nespalati ai lui Badea!
    OFITERII ACOPERITI DIN PRESA au fost produsi de serviciile secrete romanesti tradatoare sa fie sigure ca NIMIC nu se scrie despre caracatita mondiala sionisto-iudeo-satanista care a ingenuncheat tara din 1990 incoace! Asta este SINGURUL lor scop!
    Numa credeti? Bine! Dar va intreb: ati vazut la televiziune sau in presa scrisa articole dedicate „conducatorilor” din umbra ai omenirii? Pai daca NU ati vazut – inca – spuneti-mi mie ce rost au acesti „ofiteri acoperiti”!? Deocamdata singurul este Turcescu care a pus botul pina cind a inteles ce DESERVICII trebuia sa le faca romanilor! Cinste lui! Restul dintre ei? cacanari cu foamea’n git care si-ar f… si parintii pentru un trai „linistit”!

  6. Gadeaaaa ce rahat esti. Vai de proasta aia care te-a facut. Mai bine ducea la gura decat sa conceapa asa un gunoi.

    • Ce se mai dau de ceasul mortii insolventii si ratatii 😀 Va e ciuda ca o televiziune adevarata, Antena 3, are audienta adevarata, nu traieste din slugareala la fiestecine, si cand intra fiestecine la bulau, OOOPS, s-a terminat cascavalu! Cand la Antena 3 vorbea generalul Breedlove la insoventi lalaia Cartianu :))) Jenant, pe bune!

      • vik ai dreptate a3 nu slugareste decat patronul un fost turnator securist si hot cu staif iar pt tine e bine sa stii ca generalul mergea la oricare post tv ar fi fost chemat . ps cum ramane cu santajul la rds sau nu stii despre asa ceva ,e bine sa gandesti iar nu sa gadesti ca ramai prost.

        • Pai si de ce nu l-a chemat Nasu, de exemplu? Asta poate pentru ca spre deosebire de Radu Tudor nu stie sa faca decat interviuri basesciene, cu intrebari de catifea?

Comentariile sunt închise.