traian-basescu

Ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, a fost pus sub acuzare de DNA. Procurorii susțin că Pricop ar fi complice la șantaj în același caz în care Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte al Moldovei Petru Luchinschi, este acuzat de șantaj, titrează stiripesurse.ro

Când a aflat decizia procurorilor, Traian Băsescu a avut o reacție simplă. ”Aceasta e dovada că justiția funcționează!”, a spus Băsescu în timpul vizitei sale în Moldova.

14 COMENTARII

  1. Adu-ți aminte că toți cei care reușesc
    în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta
    scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm
    colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un
    proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe
    detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

  2. Intrebare de jurnalist retardat.Si comentariile unora ,la fel.Voiati sa raspunda „o sa fac pe dracu’n patru sa-l salvez”?

  3. Ma intreb oare ce o sa ziceti cand or sa apara dovezile pe care s-a caznit atatia ani sa le doseasca? Veti continua puparea sau nu mai recunoasteti brusc nimic? Aveti grija sa nu uitati sa stergeti tonele de comentarii pro-bas..

  4. -Nu noi ne alegem rudele!Este obisnuit cu greutatile,cred ca se astepta la multe lovituri dupa terminarea mandatelor;capitane ,fruntea sus!

    • dar prietenii ti-i alegi? rude cu dosar,prieteni cu dosar, fostul presedinte cu dosar…. si-l mai indemnati sa tina fruntea sus?

  5. doamne,ce hot,curva cu 9 fete,cred ca turbeaza ca nu mai e la butoane,catusele pe ei ,pe totii

Comentariile sunt închise.