În actualul context geopolitic extrem de tensionat, Federația Rusă ordonă ca o nouă armă să fie produsă în masă.

Lansatorul maritim de grenade, DP-64, la cererea Guvernului Rus, va fi produs in masa. Acest lucru vine intr-un context regional foarte tensionat. Treptat, Federatia Rusa se inarmeaza intr-un ritm destul de accelerat. De asemenea, faptul ca Rusia se inarmeaza, poate fi interpretat si ca un semn al unui razboi care sta sa izbucneasca.

Federatia Rusa isi modernizeaza si doteaza armata cu ultimele tehnologi militare in regim de urgenta. Potrivit Kremlinului, noul lansator de grenade, DP-64, este o arma extrem de puternica, cu astfel de arme, chiar si un grup mic de soldati putand sa apere un vas militar rusesc sau obiective maritime strategice. Este extrem de clar faptul ca, din nefericire, lumea se indreapta spre un nou razboi, razboi ce va fii diferit de toate razboialele de pana acum.

Sa speram ca nu se va ajunge la asa ceva. Insa, din pacate, apar tot mai multesemne de inarmare. Federatia Rusa se inarmeaza, Statele Unite vreau sa inarmeze Ucraina, Rusia ii inarmeaza pe separatistii prorusi din Ucraina. Toate semnele duc spre o concluzie clara: daca cursa inarmarilor nu va fi stopata, un nou razboi global va devenii din ce in ce mai posibil sa se intample. Pare, intr-adevar, incredibil, dar un nou razboi mondial, din nefericire, are o probabilitate tot mai mare sa izbucneasca.

Coincidenta sau nu, tot Europa va fii locul de unde va izbucni. „Batranul continent„ este satul de razboaie, a fost devastat suficient, inca un razboi, probabil, ar schimba Europa pentru totdeauna. Totusi, inca mai sunt sanse ca conflictul ucrainean sa fie `dezamorsat„, pentru ca ceea ce se intampla la ora actuala in estul Ucrainei este obomba cu ceas pentru intreaga Europa. Probabil, pe undeva trebuie sa existe si o cale pasnica la solutionarea crizei ucrainene si detensionarea relatiilor dintre Occident si Rusia.

Din pacate, Federatia Rusa ne-a aratat, prin incalcarea acordurilor de pace de la Minsk, ca mijloacele pasnice de solutionare a conflictului din estul Ucrainei sunt inutile. Federatia Rusa a incalcat flagrant Acordul de pace de la Minsk trimitand mai multe convoaie de blindate in Ukraina pentru a-i sprijini pe separatistii prorusi. Sa speram ca, inca, mai exista o cale pasnica de rezolvarea a crizei ucrainene.

 

sursa: blastingnews.com

Comentariile sunt închise.