Dupa 4 ani, Romania a cucerit medalia de aur  pe echipe la Campionatul european de gimnastica feminina, desfasurat la Bruxelles. Echipa de gimnastica feminina, aflata sub bagheta celor mai titrati antrenori din istoria gimnasticii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, si asistati de Lucian Sandu, a reusit sa relizeze un punctaj exceptional, intr-un concurs pe care l-a dominat  de la inceput la toate aparatele.

Gimnastele Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Raluca Haidu au obtinut un total de 176,288 puncte, devansand performantele Rusiei si Italiei, recompensate cu argint si bronz.

Octavian Bellu si Mariana Bitang au in palmares peste 300 de medalii cucerite in marile competitii, iar confirmarea de sambata vine cu numai doua luni inainte de debutul Olimpiadei de la Londra.

Duminica vor avea loc finalele pe aparate, in care vom fi reprezentanti de urmatoarele gimnaste: Larisa Iordache si Catalina Ponor – sol si barna, Larisa Iordache – paralele si Sandra Izbasa – sarituri.

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/Romania-Campionat-Gimnastica.m4v ” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/larisa-iordache.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/Romania-Campionat-Gimnastica.m4v”]

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/Premiere.m4v ” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/Premiere.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/Premiere.m4v”]

 

35 COMENTARII

  1. multumim domnului presedinte ca i-a determinat pe Belu si Bitang sa nu paraseasca tara.

  2. Domnule Radu Moraru

    Va sugerez sa incepeti emisiunea Nasul din seara aceasta cu imnul romaniei, in semn de respect pentru succesul gimnastelor noastre la CE.

    Este doar o sugestie.

    SA FIM IUBITI

  3. Doamne ce emotii, numai ce am deschis calculatorul si am dat de transmisia in direct! Sa nu radeti dar instantaneu am dat apa la soareci. Felicitari echipei romaniei si minunatilor antrenori!!! Asa sa te tot simti mandru ca esti roman!!! 🙂

  4. Si la SOL la fel: AUR!!!! si ARGINT !!!!! Am asteptat demult aceasta victorie!!!! Ce echipa avem, ce antrenori de exceptie!!!!! Multumim, fetelor!!!!

  5. LARISA AUR, CATALINA ARGINT.

    BRAVOO ROMANIA, BRAVOO FETELOR

    Urmeaza festivitatile de premiere cu 2 romance pe primele 2 locuri.

    Respect echipei romaniei

  6. Aur si Argint la BARNAAAAAA!!!! Hai, ROMANIAAAAA!!!!!
    Ura!!!!!! Bravisimo!!!!!

  7. Iata ce inseamna „Omul potrivit, la locul potrivit”. Indiferent unde te afli, daca vrei sa fii bun, apar si rzultatele, prin munca facuta cu placere. Felicitari si VA IUBIM pentru clipele de fericire pe care ni le oferiti. Cu respect, mii de MULTUMIRI.

  8. Felicitari fetelor! Bravo si antrenorilor care le-au coordonat! Hai, Romania!!!!!!!!!!! Succes si maine!!!!!!

  9. Iata ce inseamna sa fii responsabil in ceea ce stii sa faci .
    FELICITARI !!!Si va multumim ca ne faceti sa ne simtim bine ca suntem romani.

  10. Asteptam de mult aceste vesti. Felicitari fetelor. Ma inchin in fata antrenorilor si le spun;
    BINE ATI REVENIT LA CONDUCEREA LOTULUI NATIONAL

    Pacat ca nu am vazut evolutiile. Pe posturile de sport doar ciclism, tenis, fotbal, handbal si foarte foarte mult scandal. La reluari…tot scandal. Ne-am saturat de Jiji, Borcea, Porumboiu, Paskany. Poate D-l Topescu ar putea prelua filmarile cu aceste minunate fete.

  11. O.Belu si M.Bitang sunt incontestabil doi antrenori fara valoare, acum e clar.

    Alex_T

    • Nu e clar deloc ce se intampla cu mintea ta.
      Noroc cu Base ca i-a recuperat pe cei doi antrenori si nu a permis sa plece in China sa antreneze acolo sportivii.

Comentariile sunt închise.