Site-ul russiatoday.ro a publicat un articol de o violenţă fără precedent la adresa fostului Preşedinte. Autorul articolului „Din om poţi face marinar, dar din marinar să faci om…” sare în apărarea Gabrielei Vrânceanu Firea, catalogându-l pe Traian Băsescu drept „mârlan” şi „nesimţit”, iar pe fiica lui, Elena, „manelistă”. În final, fostul Preşedinte este acuzat de trafic de influenţă şi de trădare şi divulgare de secrete de stat şi i se prevede că nu mai are mult până „să dea o tablă cu Vanghelie”.

Citiţi mai jos articolul integral:

„Îmi cer scuze tuturor marinarilor de pe planetă, evident onorabili profesioniști într-o misie complexă. Singurul marinar care a ajuns președinte este suspectul Băsescu Traian. Așadar, proverbul i se aplică doar domniei sale.

În nelimitata-i mârlănie, în loc să își ceară scuze, domnul exprezident s-a apucat să o amenințe și mai tare pe doamna Firea, Gabriela Vrânceanu, pentru niște bani care veneau de la Crescent într-o firmă a grupului Grivco. Probabil, adevărat. Pe camere, din spatele președintelui, rânjește scafandrul submarin Onaca și surâde sibarit grasuțul șoldovan Tomac. Elena e deocamdată ocupată să posteze pe Facebook. Mai mult, Traian arată că a citit și din biografia lui Tibi Nițu, respectiv despre plantoanele acestuia de pe vremea când era militar în termen.

Fostul președinte amenință cu nesimțirea unuia care simte că mulți dintre discipolii săi nu îi mai răspund la telefon. Și dorește să le transmită „trădătorilor” că mai are multe cartușe ne trase, respectiv ași în chipiu. Probabil de la flăcăiașii care „i-au pierdut” dosarul și care acum îl alimentează. Cu torpile. Aceeași care au făcut-o pe manelista de EBA europarlamentar, care au mobilizat electoratul la ambasada bastardului Baconski și care au scos PiMP campion în diaspora. Că așa e la submarine, scafandri și catarge.

În ritmul asta, nu aș fi surprins mâine, când va fi chemat la DNA, să spună și despre Laura Kodruța că este ofițer acoperit al Departamentului de Justiție al SUA sau despre Coldea că a primit 50 de oi ca dar de nuntă de la Falcă.

Presimt, domnule fost președinte, că nu mai aveți mult până veți da o tablă cu Vanghelie. La Nana sunt bube mari, ați făcut trafic de influență, din Microsoft v-ați făcut campanie și ați girat niște indivizi care vor înfunda pușcăria. Presupun că nu pe gratis. Ca să nu mai spun de cazul „Ponta, ofițer acoperit al SIE”. Unde, dacă nu ați mințit, sunteți suspect de trădare și divulgare de secrete de stat”.

Comentariile sunt închise.