Pe strada cunoscută sub numele „Brăţara Morţii” din Bucureşti se întâmplă lucruri revoltătoare! Copiii sunt abuzaţi în plină stradă şi sunt agăţaţi de poartă ca animalele.

Imaginile au fost făcute publice pe contul de Facebook al organizaţiei Brăţara Morţii şi semnalate de onlinereport.ro

„Minori atârnați pe poarta precum carcasele de animale sacrificate la abator sunt abuzați sexual in strada (au pantalonii dați la o parte si sunt trași cu violență de organele sexuale), in plina zi pe Bratara Mortii, in sectorul 3 din Bucuresti; show-ul stradal este cu ‘manopera’ ziselor ‘rude’, capi cunoscuți ai rețelelor de infracționalitate organizata avand ca ‘ocupație’ furturile si evaziunea.
Distribuiți ca sa ne ajutati in lupta noastră contra acestor bolnavi si a celor care ii protejeaza si tolereaza! Salvați copiii din ghearele acestor bestii!

Va rugam din tot sufletul sa ne ajutati sa popularizam pagina noastra, a zonei de case din spatele Auchan Titan (cunoscuta sub porecla de ‘Bratara Mortii’) si prin intermediul presei si tv pentru ca ceea ce vedeti aici este doar o extrem de mica parte din tribalismele si valurile de atacuri si infractiuni pe care le doboara peste noi aceste triburi barbare preumane.
Multumim anticipat pentru share-uri ale materialelor de aici si de pe celelalte pagini.

Deja in rafturile ticsite cu plangeri ale Sectiei 13 Politie, ale Parchetului Sector 3 si ale Politiei Locale Sector 3 sunt tone de materiale care au fost bine acoperite si lasate nelucrate doar pentru ca cei din imagini apartin unor grupari de crima organizata protejate deja fatis de politisti si anchetatori”, scrie pe pagina de Facebook.

Comentariile sunt închise.