După ce Traian Băsescu a „dezvăluit” motivul pentru care jurnalistul Oreste Teodorescu este supărat pe Elena Udrea, reacția din partea acestuia nu a întârziat să apară.

Oreste îl denumește pe Băsescu „protectorul Mafiei” și, în același timp, spune despre el că este „viitorul pușcăriaș’.

„Maskirovka sau ingineria sufletelor este arta dezinformarii marca KGB, pe care fostul presedinte, viitorul puscarias Basescu Traian o cunoaste foarte bine din 1986 cand a semnat angajamentul cu serviciile de spionaj sovietic. Fiind citat in calitate de santajist de catre procurori, protectorul Mafiei, reitereaza alegatiile pupilei sale politice, Udrea Elena in incercarea de a comuta atentia publica de pe garbovita lui prezenta. Basescu sustine o enormitate cat strabismul lui de mare si anume ca am sustras documente de la Grivco. Eu am colaborat doar cu Antena 2, iar in sediul Grivco nu am patruns in viata mea…Razbunatorul puscariabil vrea sa imi plateasca si polita ca sunt primul jurnalist care a devoalat traseele nocturne ale porumbeilor interlopi Vila Lac 3-Intr. Valului 26. .Jurnalistul cu barba ii atrage atentia politicianului zbanghiu ca ii este scarba de metodele lui kgb-iste si ca foatre curand va dezvalui public date despre colaborarea sa cu gruparea Magureanu-Penciuc via KGB”, a scris Oreste pe Facebook.

Băsescu a spus despre Oreste că a sustras niște documente de la Grivco pentru care nu și-ar fi primit „partea”, adică o sumă de bani consistentă, 10.000 de euro.”Organele statului ar trebuie să se uite la Grivco. În perioada 2007-2011 s-au transferat bani de la Crescent la Grivco. Firea a semnat cu mâna ei niște acte de împrumuturi de 400.000 de euro și 1.800.000 de dolari. E o spălare de bani.

Le-am primit cu un bilețel pe care scria 10.000 de euro de la Elena Udrea, de la un ziarist cu barbă, Oreste. Udrea mi le-a dat mie, eu le-am dat instituțiilor statului. Udrea nu a plătit și de aia e supărat Oreste. El a sustras niște documente din Grivco.”, a spus Băsescu.

 

Comentariile sunt închise.