Jurnalistul Rareş Bogdan a anunţat pe o reţea de socializare că va acţiona în instanţă televiziunea lui Sebastian Ghiţă pentru acuzaţiile care i s-au adus.

Rareş Bogdan spune că va cere daune morale în instanţă în valoare de 350.000 de euro, exact suma pe care RTV a anunţat că ar fi luat-o jurnalistul de la Marian Vanghelie.

„In cele din urma trebuie sa ai incredere ca adevarul iese la iveala intotdeauna. Nu am nici macar puterea sa ma bucur acum, insa. Au fost 24 de ore in care m-au sfasiat, m-au linsat si au depus toate eforturile, cu disperare chiar, de a ma face sa ma retrag. Nu o fac! Lupt in continuare cu ticalosii. Oriunde ar fi. Nu sunt deloc suparat pe cei care nu au avut incredere in mine, dar le MULTUMESC din suflet celor care nu au crezut o iota din facatura ordinara de la GhitaTv. Ii anunt pe aceasta cale ca actionez in judecata postul lui Ghita si Ponta cerand exact daune de „350.000 de euro”, adica suma invocata ticalos de GhitaTv! Voi plati taxa de timbru si dupa castigarea procesului voi dona intreaga suma unei Fundatii/Asociatii care sa sprijine tinerii jurnalisti sa isi exercite meseria conform deontologiei profesiei, pentru ca derapaje ca cel savarsit de GhitaTv sa nu se mai poata intampla in viitor.

Multumiri speciale si o lacrima de emotie pentru toti cei peste 9.000 de reprezentanti ai DIASPOREI care s-au solidarizat cu mine in ultimele ore printr-un gest unic si urias al romanilor din Italia.

Va multumesc tuturor!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Rareş Bogdan catalogase în termeni foarte duri acţiunile „cuplului penal” Ponta-Ghiţă: „E un infractor, un om care alături de amicul său, Victor Ponta, încearcă o răzbunare la adresa unei voci critice. Sunt convins că DNA, parchetele îşi vor face datoria în privinţa acestui cuplu penal”.

Comentariile sunt închise.