Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare PDL, Sorina Placinta, a declarat într-un interviu acordat presei locale că imediat ce va ieși din închisoare vrea să bea și să meargă la femei.

Cu un tupeu fantastic, Andrei Plăcintă nu pare nici pe departe să-și regrete faptele pentru care a fost condamnat, din contră, are de gând să-și continue viața de beizadea.

El este închis la Penitenciarul Timisoara din noiembrie 2013, după ce a fost trimis in judecata la inceputul lunii iunie 2011, fiind acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice in legatura cu un incident petrecut in 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitala.

Placinta si-a batut atunci salbatic fosta iubita si a vrut sa treaca cu autoturismul peste un barbat care i-a sarit acesteia in ajutor.

Am fost implicat intr-un scandal din care eu am cazut mai prost decat ceilalti, sa zic asa. Imi urmez viata dupa cum vine, fara nici un pic de planificare!„, a spus Andrei Plăcintă în interviul acordat pentru sursadevest.ro

Plăcintă își povestește viața haotică pe care a dus-o în studenție când băutura, alcoolul și femeile erau principala preocupare, cu toate că ar fi avut potențial pentru a fi un student eminent.

„Am terminat liceul, am fost al doilea pe liceu, cel mai bun la matematica, dar niciodata n-am fost un tocilar. Eram tipul de individ care sfida profesorii, ma excita chestia asta…Am intrat la o facultate foarte buna, in Canada, am intrat direct in anul doi, la matematica pura, dar nu mi-a placut deloc. Asa ca m-am dus si da-i distractie, betii, gagicaraie in camin, daca am fost la 3 ore a fost bine! Si-am zis gata, ma las de facultate si ma intorc in Romania! (…) M-am indragostit tare de o gagica, eram foarte pasional si posesiv si sufocant, ea era similara mie si evident ca nu ne-am potrivit. In urma unui scandal pe care-l aveam cu ea, ne-am certat, a venit un individ, l-am trimis in p…a mamii lui, apoi au venit zece, cu cutite si pistoale, si-am ajuns la puscarie!”, a spus Plăcintă.

Nici viața din pușcărie nu pare să-l deranjeze prea mult.

„Nu-i greu sa suporti detentia, pana la urma sunt viu, n-am cancer! Nu sunt singura persoana in situatia asta, sunt 30-40000 de detinuti in Romania!”, a completat deținutul Andrei Plăcintă.

Și-a făcut și câteva planuri mari pentru pentru viitor: băutură și femei!

„Cand o sa ies, primul lucru pe care o sa-l fac o sa beau o bere si o sa ma duc la gagici! N-am mai fost atat de abstinent de la virginitate! Imi scriu in inchisoare foarte multe fete, care ma incurajeaza!”, a declarat fiul fostei senatoare.