După ce Elena Udrea l-a rugat pe Ion Cristoiu, prin intermediul rețelei de socializare, să facă publice anumite informații pe care ea le-a scris în jurnal, chestiuni referitoare la Coldea, Hellvig și alți actori politici, Cristoiu face DEZVĂLUIREA.

Hellvig și Petrache au pus țara la cale cu adjunctul lui Maior, Florian Coldea. Se țintea foarte sus: Iohannis președinte! iată ce scria Udrea în jurnal! 

„La un moment dat, afland ca la sediul SRI se duc Hellvig si Petrache de la Ilfov, la Coldea, sa se puna de acord la niste chestiuni privindu-l pe Iohannis, si ca acestia spuseseră că i-a asigurat Coldea ca Iohannis nu va fi declarat incompatibil pana la alegeri, m-am dus sa-i spun lui Maior…. ca se lucreaza impotriva lui Ponta cu aceste metode… ii spusesem presedintelui care insista sa nu ma creada. L am sunat pe Maior si m-am  dus la el….”, nota Elena Udrea în pagina 6 a jurnalului, conform relatărilor jurnalistului Ion Cristoiu, care a vorbit despre aceste lucruri ÎN EXCLUSIVITATE la NAȘUL TV.

Cristoiu a tras concluzia că, din cele scrise în jurnal, reiese faptul că în campania electorală, Hellvig și Petrache țineau legătua între Iohannis și Coldea.

„Nu scrie nicaieri in denunt ca domnul Hellvig va fi pus director. În jurnal, doamna Udrea are ca tema faptul că domnul Coldea va ajunge director”, a subliniat Ion Cristoiu, în EXCLUSIVITATE la emisiunea NAȘUL.

Radu Moraru, moderatorul emisiunii NAȘUL a făcut o precizare: „în denunț există câteva rânduri cenzurate de către echipa doamnei Udrea sau chiar de către doamna Udrea. În documentul olograf prezentat în exclusivitate de NAȘUL TV era un chenar mare care era gol”, a spus Radu Moraru, lăsând să se înțeleagă că acolo au fost niște informații care nu s-a vrut să fie publice.

„Elena Udrea prezinta o Romanie in care SRI nu doar ca face televiziune cu bani negri dusi la sacosa de Cocos, ci tine si justitia sub talpi, sub bocanci, din moment ce Elena Udrea, in tara lui Basescu presedinte, vorbeste de faptul ca domnul Coldea are atata putere incat poate sa comande justitiei sa il declare compatibil pe Iohannis. Bătălia a fost pe Înalta Curte”, a completat jurnalistul Radu Moraru.

Moraru l-a întrebat pe Cristoiu dacă din jurnal reiese faptul că Udrea spera să intre în turul 2 alături de Ponta.

Cristoiu a răspuns afirmativ.

„Supararea porneste de la faptul ca domnul Coldea a manevrat in asa fel incat ea nu a intrat in turul al doilea”, a precizat Ion Cristoiu.

„Batalia intre cele doua grupari: Iohanis – PDL si Ponta, Traian Basescu si Elena Udrea a fost ca ÎCCJ sa se pronunte pana la primul tur in legatura cu Klaus Iohannis, ei fiind siguri ca se va pronunta in sensul in care Iohannis sa fie declarat incompatibili. In acel moment, era sigura ca intra in turul al doilea. De aici nemultumirea ei fata de Înalta Curte. Ea spune ca Înalta Curte a amanat decizia pana dupa alegeri si asa nu a intrat ea in turul doi (…) de fapt, supararea pe Coldea este ca Udrea, pana sa inceapa campania, stia ca are sprijinul a doi oameni de servicii: si Maior, si Coldea… si brusc nu a mai fost asa….”, a explicat Ion Cristoiu.

Radu Moraru a conchis spunând că ceea ce notează Udrea este înfricoșător.

„Ce prezinta Udrea este o Romanie infricosatoare. E posibil ca atunci cand ai sefii serviciilor de partea ta, sa nu conteaze cine voteaza, ci să conteze cine numara”, a explicat Moraru în emisiunea NAȘUL de joi seara.

Comentariile sunt închise.