Elena Udrea a declarat, în denunțul făcut la DNA, că George Maior îl încurca pe Coldea pentru că era singurul care îl mai susținea pe Victor Ponta, motiv pentru care președintele Iohannis i-a cerut demisia. 

De asemenea, Udrea a subliniat faptul că așa „se lucrează” la noua majoritate.

DENUNȚUL INTEGRAL îl puteți citi aici: nasul.tv

„Desigur, orice președinte își alege sefii serviciilor cu care vrea să lucreze, doar că de data aceasta va decide Florian Coldea, nu Iohannis, cine să vină. De ce îl încurca George Maior pe Coldea? Pentru că era singurul care îl mai susținea pe Victor Ponta. Chiar și eu spun că Victor Ponta trebuie să plece de la Guvern, dar prin proceduri democratice, nu prin intervenția ocultă asupra parlamentarilor și a liderilor de partide pentru schimbarea majorității ori prin folosirea DNA-ului. Astăzi se lucrează punerea de noi majorități prin presiunea asupra celor care pot fi acuzați în diferite cauze penale. La fel cei care au deja aceste acuzații formate, dar sunt necesari planului de a pune un Guvern pe placul tandemului Coldea și mai puțin Iohannis sunt protejați și de justiție și de atacurile presei. Pe câți din greii PNL îi vedeți în aceste zile la DNA? Dar ce nu știu ei este că vor fi chemați după ce nu vor mai fi utili  (…) Cineva care deține toată puterea prin secretele pe care le depozitează dar și pri relația cu Codruța Kovesi este un mare pericol pentru statul de drept și pentru țară.”, scrie Udrea în denunț.

Totodată, Udrea notează că îl cunoaște foarte bine pe Florian Coldea, petrecând împreună sărbători religioase și aniversări, și poate spune despre el că dorința majoră este de a dobândi toată puterea în stat, „putere egală cu a șefului statului”. Acest lucru îl știe chiar de la Sebastian Ghiță.

„Am înțeles că dorința lui este de a dobândi puterea totală, putere egală cu a șefului statului, așa cum mi-a zis Ghiță că s-a deconspirat într-una din discuțiile pe care le-am purtat. Tot Ghiță mi-a mai spus și că Florian Coldea mă urăște pentru că am fost o sursă alternativă de informații la președinte. Știam de la fostul soț că merge la SRI și face anumite lucruri la solicitarea lui Florian Coldea”, a mai scris Udrea în denunțul de la DNA.

NAȘUL TV a prezentat în exclusivitate denunțul Elenei Udrea la DNA, documentul integral scris de fosta șefă PMP, cea care este arestată preventiv în dosarul Microsoft pentru acuzația de luare de mită și spălare de bani.