Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la postul B1 TV, că în ceea ce privește lupta ei cu generalul Florian Coldea, lucrurile nu vor rămâne așa. Mai mult, fostul ministrul al Dezvoltării a mai spus că nu va mai trece mult timp până când șeful SRI va da socoteală pentru acuzațiile care i se aduc.

„Cât privește lupta mea cu domnul Codea, eu cred ca lucrurile nu pot rămâne așa. Din ce în ce mai mulți oameni au curaj sa spună lucruri pe care nu le-ar fi spus înainte și cred ca nu va trece mult timp și domnul Coldea va trebui sa răspundă pentru acuzațiile care se aduc asupra dânsului”, a declarat Elena Udrea.

De asemenea, Udrea a mai spus că până acum trebuia să se dispună o măsură împotriva generalului Florian Coldea.

„Coldea nu m-a amenințat în mod direct sau prin cineva… nu fac o telenovelă din așa ceva… eu spun niște lucruri… pentru unele am indicat persoane care le pot confirma, despre alele spun din ce context le știu. Sigur domnul Coldea este chemat sa dea explicații la Comisia parlamentară unde nu cred ca există foarte mult curaj ca să controlezi șeful Serviciului, acolo e și domnul Ghiță, dar până la acest moment, mie mi se cere arestarea preventivă pentru același tip de acuzații, domnul Coldea est menajat în tot acest timp. Cred că până acum trebuia să se dispună o măsură în ceea ce-l privește pe domnul Coldea”, a completat Udrea.

Elena Udrea a spus că nu se dă ca fiind Albă ca Zăpadă a politicii, dar că va încerca să probeze ca acuzațiile care i se aduc de către procurorii DNA nu sunt reale.

„Eu o sa-mi duc mai departe lupta și voi încerca să demonstrez, legat de acuzțiile stricte, o să încerc să probez că nu sunt acuzații reale. Eu nu mă dau Albă ca Zăpada a politicii, spun că sunt un om de bună-credință care vrea să schimbe lucruri”, a afirmat Udrea la B1.

În ceea ce privește relația cu Traian Băsescu, Udrea a declarat că nu au mai vorbit de când acesta a plecat de la Cotroceni, din data de 21 decembrie.