Miorita, sotia arestatului Adriean Videanu, face o vizita, in mare secret, acasa la omul care a detinut, pana de curand, cea mai inalta functie in stat! E vorba despre fostul presedinte Traian Basescu, susțin jurnaliștii de la cancan.ro, care au surprins imagini la locul faptei.

Vizita are loc duminică, 1 februarie, ora 16,30.

La nici 48 de ore de cand sotului ei ii fusesera puse catuse la maini, Miorita bate, disperata, la mai multe usi importante din Romania, ca sa gaseasca, cel mai probabil, ajutor pentru Adriean. Si nu a batut doar la usa lui Traian Basescu, ci si a cuscrului acestuia, afaceristul Bebe Ionescu.

Iată imaginile care fac DOVADA!

 

Duminica, 1 februarie 2015. Ora 09.41

Miorita Videanu pleaca de acasa, de la Snagov. In drum spre Bucuresti, conduce chiar cu 157 de kilometri/ora. Sotia fostului ministru este agitata si se grabeste sa se intalneasca cu cineva. Este asteptata, probabil, de un personaj important, dovada este viteza cu care circula pe DN1!

Ora 10.00. Miorita opreste masina in apropierea Academiei de Politie. La scurt timp, avocatul sotului ei se urca in masina. Cei doi discuta pret de 15 de minute, dupa care femeia ii da un dosar.

Se duce in Washington

Ora 10.30. Miorita isi face aparitia in cartierul Washington Residence. Se intalneste cu o alta femeie. Din dialog, pare ca respectiva o incurajeaza pe Miorita. La scurt timp, femeia intra intr-o cladire.

Ora 11.44. Sotia lui Adriean Videanu paraseste Washington Residence insotita de un barbat. Discuta ceva cu acesta, iar respectivul o aproba.

 

 

În vizita la cuscrul lui Basescu

 

 

 

Ora 13.40. Miorita Videanu ajunge la locuinta lui Bebe Ionescu, cuscrul lui Traian Basescu si partener de afaceri cu Adriean. O vila impunatoare din Capitala. Suna la interfon, asteapta aproximativ 30 de secunde, dupa care i se deschide usa si intra.

 

Ora 14.45. Sotia lui Videanu paraseste locuinta lui Bebe Ionescu, fiind insotita la plecare chiar de catre afacerist. Se urca in masina, sub privirile prietenului sotului, si se indreapta catre zona Dorobanti. Opreste si intra intr-un restaurant de fite. 

„Ti-am trimis franzela!”

 

 

 

Ora 15.10. Miorita Videanu iese din restaurant imbracata sumar si incepe sa vorbeasca la telefon. Surpriza, sau nu, chiar cu sotul ei! Discuția este redată în exclusivitate de jurnaliștii de la cancan.ro. “Aduna-ti gandurile! Tu trebuie sa stai linistit! Fa-ti lista si suna-ma dupa asta. Ti-am trimis franzela proaspata, calda…”, i-a spus sotului ei.

 

Dulciuri si flori

 

 

Ora 16.00. Pleaca de la restaurant, iar la scurt timp opreste la o florarie din zona Dorobanti si cumpara un buchet de 13 trandafiri rosii. De acolo, merge la o cofetarie si ia doua pungi cu prajituri. Se indreapta apoi catre cartierul Floreasca. Nu spre un alt restaurant, ci…

 

Acasa la Basescu

 

 

Ora 16.30. Miorita Videanu ajunge la Vila Lac 3, resedinta lui Traian Basescu! Sta aproape zece minute in fata portii, dupa care ofiterii SPP ii deschid usa.

Ora 17.30. Sotia arestatului paraseste vila prezidentiala.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, sâmbătă, arestarea preventivă a lui Adriean Videanu, Dorin şi Alin Cocoş, Alina Bica şi Florentin Mihăilescu. Decizia a fost luată în dosarul disjuns din cel despăgubirii ilegale pentru un teren supraevaluat şi nu este definitivă, putând fi contestată la instanţa supremă.

Adriean Videanu a fost adus, sâmbătă dimineaţă, în arestul Poliţiei Capitalei de către poliţişti, care l-au ridicat de la locuinţa sa din judeţul Ilfov, după ce instanţa supremă a emis pe numele lui mandatul de arestare peventivă pentru 30 de zile.

 

Comentariile sunt închise.