Elena Udrea face noi dezvăluiri despre Sebastian Ghiță.

Fosta șefă a PMP a spus luni  seara, la Gândul Live, că Ghiță a fost să-l viziteze pe Dorin Cocoș în arestul Poliției Capitalei, dar nu a precizat de ce și de către cine a fost trimis, lansând rugămintea presei de a-l întreba pe Sebastian Ghiță despre întrevederea cu fostul soț care a avut loc după gratii.

Udrea a precizat că dacă Ghiță „nu-și va aduce aminte”, ea cu siguranță își va aminti și va spune exact de ce s-a dus Ghiță la Cocoș în arest.

Mai mult, într-un interviu acordat Gândul Live, Udrea a mai spus că în luna decembrie, a avut loc un schimb de mesaje (sms-uri) între ea și Sebastian Ghiță.

„Până în 10 decembrie am avut un schimb de sms-uri legat de posibilitatea să fi primit niște bani de la fostul meu soț. Eu îi spuneam domnului Ghiță că o să verific dacă este adevărat ce am aflat, că fostul soț i-a dat bani, iar dânsul a deviat mesajul, dar voi prezenta acest sms autorităților, dacă cineva va dori sa cerceteze această situație. Sper să nu pierd telefonul de mâine încolo….”, a mai declarat Udrea la Gândul Live.

„Aș vrea să întrebați dacă Ghiță a fost sau nu să-l viziteze în arest pe fostul meu soț… de la Cocoș știu… nu mi-a spus neapărat ce au vorbit, dar eu știu de ce s-a dus acolo. Până când nu o să se pună întrebările necesare domnului Coldea, lui Dorin Cocoș, Alin Cocoș, Alinei Bica, chiar nu are rost sa mai spun ceva, în condițiile în care tot ce spui se întoarce împotriva ta…  mi se pare o strategie dezastruoasă…..”, a completat Elena Udrea la Gândul Live.

Udrea a mai dezvăluit faptul că într-o discuție avută cu Sebastian Ghiță, el i-a spus că a avut o întrevedere cu conducerea SRI în care i-ar fi adresat cuvine grele lui Coldea, ba chiar l-ar fi amenințat.

„Domnul Ghiță îmi povestea lucruri din discuțiile pe care le avea cu conducerea SRI. Mi-a spus că el are instrumentate dosare…. Mi-a zis că are instrumentate dosare, 40, şi că l-a chemat pe fratele său la DNA şi s-a dus la Dl Maior şi la dl Coldea şi le-a zis că-i va împuşca dacă îi vor face ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele său”, a mai spus Udrea la Gândul Live.

 

sursa video: gandul.info

Comentariile sunt închise.