După ce presa a scris că Traian Băsescu ar fi fost interceptat telefonic în dialogurile avute cu Elena Udrea, ex-președinta PMP a reacționat într-un mesaj publicat pe Facebook cu scurt timp în urmă, scrie realitatea.net

Elena Udrea spune că știa că era ascultată și că se așteaptă ca războiul cu șeful SRI să intre în „faza pe filmări”:

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! „Pe surse” aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.
Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de „redare” a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!”, a scris Elena Udrea.

De asemenea, Udrea a menționat că generalul Coldea are nevoie de timp ca să „mușamalizeze lucurile” și ca să o „rezolve” pe ea.

„Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile.  Eventual, până mă „rezolvă” pe mine”, scrie Udrea pe Facebook.

Audierea şefului interimar al SRI, generalul Florin Coldea, în Comisia SRI din Parlament s-ar putea amâna. În prezent, în cadrul Serviciului s-ar desfăşura un control intern, declanşat imediat după ce Elena Udrea a lansat acuzaţii dure la adresa lui Coldea, relatează stiripesurse.ro

Generalul Coldea i-ar fi cerut lui Georgian Pop, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, să nu fie audiat încă în Parlament, până nu se termină verificările interne.

La SRI se verifică dacă acuzaţiile lansare de Elena Udrea sunt adevărate şi dacă Dorin Cocoş ar fi fost într-adevăr folosit de SRI pentru finanţarea unei televiziuni.

Elena Udrea a lansat vineri acuzaţii grave la adresa generalului Florin Coldea. Udrea îl acuză pe şeful SRI de implicare politică, de susţinerea financiară a unei televiziuni şi fabricare de dosare. Acuzaţile au fost formulate inclusiv într-o plângere depusă la DNA.

 

Comentariile sunt închise.