Jurnalistul Cristian Şuţu face o dezvăluire, pe blogul personal sutu.ro, bazată pe o fotografie realizată la Cotroceni, în timpul negocierilor din această săptămână cu partidele politice.

Cristian Şuţu publică o fotografie în care apar Preşedintele, împreună cu staff-ul Admnistraţiei Prezidenţiale, şi liderii PSD. Fotograful surprinde un schimb de priviri mai mult decât grăitor între două personaje aflate la aceeaşi masă, dar în „tabere” diferite.

Iată cum comentează Cristian Şuţu imaginea:

„Nu m-ați ascultat cînd v-am explicat cine este Dan Mihalache. Fostul coleg de facultate și de partid al lui Victor ponta este astăzi mîna dreaptă a președintelui României. Pentru cine lucrează, de fapt, consilierul Mihalache? Aceasta e întrebarea esențială. Priviți cu atenție fotografia de mai sus. Dacă nu vă dați seama, dați un click aici pentru un detaliu. E acolo, în intersecția acelor priviri, totul. Credeați că Victor ponta a pierdut alegerile? Vă înșelați! PSD nu a pierdut niciodată alegerile.

Să vă spun un secret. Nu contează numele celui care conduce o instituție politică în România. Relevante sunt doar butoanele pe care apeși pentru ca liderul politic să răspundă la anumite comenzi”.

Singurul personaj aflat la negocieri care a remarcat schimbul de priviri între Victor Ponta şi şeful Cancelariei Prezidenţiale este Liviu Dragnea, fostul vicepremier tras pe linie moartă de Premier.

Credit foto: sutu.ro