„Lucrul bine facut” nu este doar un slogan politic cu care Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale, ci si o regula dupa care se ghideaza familia noului sef al statului, scrie in exclusivitate Wowbiz.

Carmen, sotia lui Klaus Iohannis, gandeste „mai nemteste” decat sotul ei atunci cand vine vorba despre banii familiei. Asa se face ca in urma cu doi ani, prima doamna n-a avut nici o emotie cand si-a dat propriul sot in judecata pentru unele drepturi pe care considera ca i se cuvin.

S-a intamplat la finalul anului 2012, cand Carmen Iohannis a deschis, alaturi de mai multi colegi profesori, un proces prin care solicita anumite drepturi banesti din anii precedenti. Multi profesori, medici, actori si alte categorii sociale din sectorul de stat si-au recastigat drepturile in justitie, obligand autoritatile sa le restituie.

Carmen Iohannis a dat atunci in judecata conducerea liceului Georghe Lazar din Sibiu, acolo unde era angajata, Inspectoratul Judetean si autoritatile locale conduse de propriul sot. Din  nefericire pentru ea, actiunea a fost respinsa datorita unor vicii de procedura.