Pe ultima suta de metri, fosta candidata la presedintie s-a decis sa-si insoteasca mai multi prieteni in vacanta pe care acestia o planuisera cu mult timp inainte, relateaza wowbiz.ro, care a publicat fotografii in exclusivitate cu Elena Udrea la plaja la ocean.

Prin urmare, la sfarsitul anului, Elena Udrea s-a urcat in avion si dupa un zbor de 8 ore a ajuns in… Paradis. Insulele Maldive din Oceanul Indian sunt célèbre pentru plajele cu nisip alb, lagunele de turcoaz, rezervatiile de corali, pestii multicolori sau apusurile spectaculoase.

Pentru Elena Udrea, care se afla pentru a doua oara de Revelion in aceasta zona fabuloasa, calatoria a prilejuit si reintalnirea cu cativa prieteni foarte buni, stabiliti in America, si pe care reuseste sa-i vada foarte rar. Politicianul va profita de vacanta si pentru a incepe sa scrie o carte, un proiect la care se gandeste de mult timp, dar de care nu a avut timp sa se ocupe pana acum.

 

Insulele Maldive au fost anul trecut una din cele mai cautate destinatii turistice. Inclusiv de catre romani, avand in vedere cati conationali a intalnit politicianul din momentul in care a ajuns acolo.

Comentariile sunt închise.