Politicienii români, în frunte cu preşedintele Klaus Iohannis și fostul președinte Traian Băsescu, au transmis câteva gânduri pentru Noul An, pe conturile din reţelele sociale, unele dintre ele însoţite fie de fotografii cu familia, fie de mesaje video.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le-a urat românilor să transforme 2015 într-un an al schimbării, şi-a exprimat dorinţa ca în viitor să nu mai fie nevoie de zile speciale pentru încredere şi speranţă şi ca 2015 să fie începutul unei Românii a normalităţii.

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a avut un mesaj adresat cu precădere celor care l-au susţinut.

„Tuturor „băsiştilor” şi prietenilor paginii le doresc un an 2015 cu sănătate, bucurii şi prieteni adevăraţi, alături de cei dragi.
Şi încă ceva : pe noi ŢARA se poate bizui„, a scris Băsescu pe Facebook.

Prim-ministrul României, Victoria Ponta, a avut un mesaj foarte scurt cu prilejul trecerii într-un nou an pe care l-a adresat tuturor românilor. „La multi ani tuturor – si cei care au Facebook si celor care nu au, si celor care ne simpatizeaza si celor care ne urasc! Sigur 2015 va fi un an bun!”, a scris liderul de la Palatul Victoria pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul Monica Macovei a folosit Anul Nou ca bun prilej pentru a-i îndemna pe români ca în 2015 să demonstreze că România este o ţară liberă şi democrată. De asemenea, fostul candidat la alegerile prezidenţiale 2014 a asigurat că în noul an va începe transformarea României.
„Dragi prieteni, îmi doresc ca în 2015 să arătăm că suntem parte a unei naţiuni care şi-a asumat definitiv libertatea şi democraţia, să ne bucurăm de mai multă dreptate, mai mult respect şi să ne împlinim individual şi împreuna dreptul la fericire. Luna noiembrie a anului 2014 a unit românii din ţară, exil şi diaspora. Românii au arătat că nimeni nu-i poate umili şi că luptă pentru drepturile lor. România are un viitor cu astfel de oameni puternici, drepţi şi curajoşi, România nu poate merge mai departe cu partide politice anchilozate în corupţie şi obosite de democratie. De aceea, la începutul lui 2015 ne vom reuni într-o structură nouă şi vom începe transformarea României. Vă doresc un An nou magic şi fericit, cu decizii bune pentru ţară şi pentru familiile voastre! La mulţi ani!“

Co-preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a tras concluziile anului politic 2014, pe care îl numeşte „un an al grelelor încercări, dar şi al marilor victorii“, precizând totodată că modestia, decenţa şi munca trebuie să ghideze activitatea politică.

La sfârşit de an, Alina Gorghiu a scris un mesaj pe Facebook în care afirmă, printre altele, că 2014 a fost „un an istoric pentru PNL, dar şi pentru România“. „2014 a fost un an al grelelor încercări, cu multe provocări, dar şi al marilor victorii. Un an istoric pentru PNL, dar şi pentru România. Păşesc în noul an cu încrederea că se poate, că suntem puternici pentru a înfrunta tot ce va fi să fie, dar şi responsabili pentru a ne asuma viitorul. În aceste ultime ore, le doresc tuturor petrecere plăcută şi să ne auzim sănătoşi în anul 2015. La mulţi ani!“, a scris co-preşedintele PNL pe contul personal de Facebook.

sursa: paginadepolitica.ro

 

Comentariile sunt închise.