„Jurnalistul” Mircea Badea – iar ghilimelele sunt cât se poate de justificate – n-a fost primit astăzi la Cotroceni, la conferința de bilanț a președintelui Traian Băsescu la finalul celor 10 ani ai celor două mandate pe care le-a îndeplinit ca președinte al României.

Antena 3 a ținut „cald” subiectul toată ziua cu burtiere de genul: „ce întrebări îi va pune Mircea Badea lui Traian Băsescu?” numai că Badea n-a mai apucat să-şi satisfacă nevoile jurnalistice pentru că a fost nevoit să „stea de 6” pe la poartă.

Circul pregătit de Antena 3 pentru ultima zi a lui Băsescu la Cotroceni n-a ținut, dintr-un motiv foarte simplu: Mircea Badea n-a fost primit la conferință pentru că nu avea acreditare, a relatat reporter virtual.

„Profesioniștii” de la Antena 3 au gafat singuri: nu s-au gândit la acest aspect, iar cererea de acreditare a fost înaintată abia ieri, însă, atenție!, de Antena 1, nu de Antena 3, relatează reportervirtual.ro

Așa că Mircea Badea se plânge degeaba:

1. Acreditările de presă la Președinție nu se rezolvă de astăzi pe mâine

2. Mircea Badea nu lucrează la Antena 1, ci la Antena 3

3. Mircea Badea nu este jurnalist, așa cum singur a spus, în direct în emisiunea sa de la Antena 3, de nenumărate ori

Mircea Badea a scris pe contul lui de Facebook, recunoscând implicit lipsa de profesionalism a pregătirii circului pe care urma să îl facă:

„UPDATE: E decizie finala: nu mi se permite accesul. :))))) Saracu’, ce o fi la basul lui ….

Sunt la Cotroceni. Nu ma lasa sa intru pentru ca, spun ei, nu am acreditare. Doar ca Antena1 mi-a facut acreditare inca de ieri. Acum astept sa se ia o decizie. Revin”

„Reporterul-sărmăluţă” a fost primit….

În cele din urmă, reporterul primit la Cotroceni a fost Ionuț Cristache (foto), cel acreditat demult din partea Antenei 3, cunoscut și ca „reporterul-sărmăluță”autorul celebrei gafe despre șeful STS care ar fi fost pe moarte în timp ce el era bine-mersi în Parlamentul României. Alături de el s-a aflat și Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii de dimineață „Previziunile zilei”.

Cristache, crezându-se spiritual, a reușit doar să bâlbâie o întrebare care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată – „Antena 3 e aici?” -pornită din sloganul folosit de Antena 3 în ultimii ani. Președintele nu a răspuns pentru că nici n-ar fi avut ce. A întrebat doar: „Antena 3 e televiziune?”.

Postul „Latrina 3” a fost reprezentat la Cotroceni de trei jurnalişti: Iosif Buble, Sabina Iosub și Ionuț Cristache.

 

 

„Atît. A propos, desigur, de circul penibil făcut la Cotroceni în seara asta de lingăii lui Felix”, a punctat junalistul Cătălin Prisăcariu pe blogul său, sub titlul „Băse a terminat zece ani. Felix abia i-a început”.

Comentariile sunt închise.