UPDATE: „Imi dau demisia de onoare din Biroul Politic Central al PNL. Consider ca facand parte din actuala echipa de conducere a PNL, aleasa pe lista propusa de presedintele Crin Antonescu, nu mai sunt in masura sa fac ceea ce mi-am propus pentru cetatenii care m-au investit cu increderea lor. Este un gest de onoare si fata de cei pentru care m-am implicat in politica, dar si fata de presedintele partidului”, a declarat Andrei Chiliman, precizand ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu seniorii partidului.

„Am fost ales pe lista propusa de dumnealui (n. red. Crin Antonescu) la Congresul din 2010, atat timp cat si-a pierdut increderea in mine, am obligatia sa demisionez”, a adaugat Chiliman, care a mai spus ca se va dedica in perioada imediat urmatoare muncii pentru care a fost investit de cetateni si pentru castigarea unui nou mandat de primar in sectorul 1.

Declaratiile au fost facute intr-o conferinta de presa in care Chiliman a mai spus ca nu mai asteapta niciun fel de explicatie din partea lui Crin Antonescu.

Primarul sectorului 1 Andrei Chiliman a anuntat marti ca si-a dat demisia din Biroul Permanent Central al PNL si a precizat ca va ramane un simplu membru in Partidul National Liberal. Demisia de onoare a lui Chiliman din BPC al PNL vine dupa ce, saptamana trecuta conducerea partidului a luat decizia, la propunerea lui Crin Antonescu, de a-l inlocui de la sefia PNL Bucuresti.

 

7 COMENTARII

  1. n-au cum sa mai fie liberai atita timp cit s-au aliat cu psd si se lasa condusi de un asemenea „pres”………rusine voua pnl-isti!!!!

  2. Nu pot spune că mă bucur de ce li se intimplă veteranilor!Dar,meritau o lectie!Tăriceanu și Patriciu au fost pusi la index,urmeaza Chiliman și poate si altii? Ce ati fost si ce-ati ajuns liberalilor!Cirpa de sters papucii lui Felix si ai lui Ilici!

  3. E foarte bine. De acum e care pe care . Din pacate Chilimam nu stie sa fie carnatar demagog ca Antonescu , dar sa vedem.

Comentariile sunt închise.