Ieri am avut o discutie cu Ambasadorul Statelor Unite!


Publicat: 20 Oct 2017, 12:54 Actualizat: acum 1 lună comentarii

  

Ieri seara am fost invitat la Hotelul Hilton din Bucuresti, unde am avut o discutie tete a tete cu Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti. O discutie cuprinzatoare.

Dupa aceea am tinut o prezentare de 7 minute in fata unei asistente formata din investitori americani, reprezentanti economici ai Statelor Minnesota, Georgia, Delaware, etc, investitori romani, reprezentantul guvernului american precum si ambasadorul Hans Klemm.

Am prezentat intreaga situatie a Televiziunii Libere NASUL TV, a tuturor realizatorilor si actionarilor care au fost interzisi ! Cum un escroc, prin acte false si ajutat de Institutii ale Statului, s-a autoimpus Sef peste Televiziunea unde eu si cetatenii americani sintem actionari majoritari ! A fost un hold up, o actiune terorista!

L-am chemat pe Ambasadorul American Hans Klemm sa vina alaturi de noi si sa ii protejeze pe Investitorii americani, cetateni americani, carora le-a fost FURATA PROPRIETATEA, Televiziunea Libera !

Chiar daca ne-am situat de multe ori pe pozitii adverse, Klemm sustinind-o pe Hillary Clinton iar eu pe Donald J Trump, Ambasadorul american si-a luat angajamentul sa Apere Dreptul nostru la Proprietate si Dreptul nostru la Libera exprimare !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru